Sulaikyta moteris, namuose slėpusi kanapes, „Ekstazi" tabletes ir šovinius

Sulaikyta moteris, namuose slėpusi kanapes, „Ekstazi" tabletes ir šovinius

Praėjusią savaitę Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, vykdydami tyrimą, išaiškino neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis atvejį ir sulaikė moterį, įtariamą šių medžiagų prekyba.

Trečiadienio pavakarę pareigūnai, gavę duomenų, kad Tauragės r., Taurų k., viename iš Tilžės plento gatvėje esančių namų, du 33-jų ir 40-ties metų tauragiškiai atvyko įsigyti narkotinių medžiagų, netrukus juos sulaikė. Gauta informacija pasitvirtino - pas vieną iš jų buvo aptikta, kaip įtariama, heroino.

Tęsiant tyrimą, pareigūnai atliko kratą 34 metų moters namuose. Pirmame namo aukšte, virtuvėje ant grindų, buvo rastas šaunamasis ginklas be numerio. Palėpėje, po grindimis, buvo aptikta slėptuvė, kurioje, kaip įtariama, beveik pusė kilogramo kanapių, apie 100 „Ekstazi" tablečių ir neteisėtai laikomi šoviniai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, už neteisėtą disponavimą šaunamaisiais ginklais ir šaudmenimis moteriai gresia areštas arba laisvės atėmimas iki 5 metų.

Įtarimai pareikšti ir dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis. Už šią nusikalstamą veiką, turint tikslą narkotines medžiagas platinti, gresia laisvės atėmimas nuo 2 iki 8 metų.

Tauragės rajono gyventoja suimta. Pareigūnai įtaria, kad moteris narkotikais disponavo ne viena, todėl įtariamųjų ratas gali plėstis.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder