Sulaikytas metamfetamino platinimu įtariamas tauragiškis ir jo "klientas"

Sulaikytas metamfetamino platinimu įtariamas tauragiškis ir jo "klientas"

Trečiadienio vakarą Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė prekyba narkotinėmis medžiagomis įtariamą jaunuolį ir jo "klientą". Atlikdami operatyvinį tyrimą dėl Tauragės mieste platinamų narkotinių medžiagų pareigūnai jaunuolius užklupo automobilyje Mažvydo gatvėje.

Nieko ne įtariantys vyrukai buvo sulaikyti kaip tik tuo metu, kai pardavėjas A. G. (gimęs 1988 m.) perdavinėjo pakuotę su balkšvais milteliais pirkėjui E. C. (gim. 1988 m.). Abu sulaikytieji tauragiškiai, policijai žinomi dėl anksčiau įvykdytų teisės pažeidimų, nesusijusių su disponavimu narkotinėmis medžiagomis. Vėliau kratų metu pas narkotikų platintoją buvo rastos dar 7 plastikinės pakuotės su tokios pačios spalvos milteliais.

Policijos pareigūnai įtaria, kad sulaikytasis prekiavo metamfetaminu, narkotine medžiaga, kuri sukelia stipresnę intoksikaciją nei amfetaminas ar krekas. Nuo jos apsvaigę asmenys gali tapti itin agresyvūs ir pavojingi. Pasak pareigūnų, metamfetaminas neretai yra paskutinė pakopa prieš pradedant vartoti intraveninius narkotikus.

Dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis Tauragės apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas, o panašios nusikalstamos veikos nebus toleruojamos ir ateityje. Pareigūnai primena, kad ne tik prekyba kvaišalais, bet ir jų vartojimas užtraukia baudžiamąją atsakomybę.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder