Suvestinė: padegtos durys, pavogti dviračiai, dingo paspirtukas

Suvestinė: padegtos durys, pavogti dviračiai, dingo paspirtukas

Jūsų dėmesiui - Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato parengta įvykių suvestinė. Klaipėdos apskrityje pradėta 16 ikiteisminių tyrimų, Klaipėdos mieste - 12.

Liepos 12 d. apie 09.00 val. Palangoje, S. Dariaus ir S. Girėno g., kieme, pastebėta, kad pavogtas dviratis, kuris buvo prirakintas prie dviračių stovo. Žala – 400 eurų.

***

Liepos 12 d. apie 09.54 val. Neringoje, Purvynės g., pastebėta, kad iš viešbučio registratūros dingo elektrinis paspirtukas. Žala – 900 eurų.

 ***

Liepos 12 d. apie 21.11 val. Palangoje, Meilės al., pastebėta, kad pavogti du dviračiai, kurie buvo prirakinti prie dviračių stovo. Žala – 700 eurų.

 ***

Liepos 12 d. apie 06.30 val. Klaipėdoje, Šilutės pl., pastebėta, kad buvo uždegtos šarvuotos buto durys, apdegė apatinė jų dalis. Žala – apie 200 eurų. Pradėtas tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo.

 ***

Liepos 12 d. apie 13.25 val. Klaipėdoje, Danės upėje, rastas 64 m. moters kūnas. Pirminės apžiūros metu smurto požymių nepastebėta. Pradėtas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

 ***

Liepos 12 d. apie 19.48 val. Klaipėdoje, Taikos–Jūrininkų pr. sankryžoje, susidūrė 1987 m. gimusio vyro vairuotas automobilis „Opel Sintra“ ir 1995 m. gimusio vyro vairuotas BMW 535. Nuo smūgio BMW užvažiavo ant saugumo salelės ir trenkėsi į du apšvietimo stulpus. Per eismo įvykį buvo sužalotas automobiliu „Opel Sintra“ važiavęs, 1989 m. gimęs keleivis, kuris nuvežtas į ligoninę. „Opel“ vairuotojui nustatytas 2,44 prom. neblaivumas.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder