Vandalai autobusuose purškia ašarines dujas

Vandalai autobusuose purškia ašarines dujas

“Vakarų ekspreso” skaitytoja pasidalino vakar, liepos 6 d., nutikusia nelaime. Klaipėdoje 4 ir 8 autobusuose buvo pripurkšta ašarinių dujų. Jaunuoliai purškę dujas nesugauti. Todėl nukentėjusi mergina įspėja klaipėdiečius.

“Vakar apie 22.30 val. su 4 autobusu iš darbo važiavau namo. Autobusas buvo sausakimšas, kadangi sėdimų vietų nebeužteko, likę žmonės stovėjo susispaudę. Už manęs sėdėjo neblaivūs jaunuoliai, jų draugai stovėjo šalia manęs,” – rašė mergina.

“Po kurio laiko pastebėjau, kad stovintys vaikinai striukėmis užsidengė nosis. Pagalvojau, kad kvailioja. Bet po to pastebėjau merginas, kurių akyse pradėjo kauptis ašaros, žmonės puolė prie durų ir pradėjo šaukti, kad vairuotojas atidarytų duris. Autobuse sklandė silpnas, aitrus kvapas, vėliau paaiškėjo, kad autobuse kažkas pripurškė ašarinių dujų. Iš autobuso išlipau kosėdama ir spjaudydamasi,” – savo laiške tęsė nukentėjusioji.

Kol vairuotojas sustojęs vedino autobusą, didžioji keleivių dalis nuėjo į stotelę ir laukė kito autobuso. “Belaukdami kito autobuso atsigavome, nusiraminome ir įlipome į 8 autobusą. Autobuse keliese dalinomės mintimis apie tai, kas įvyko. Vis dar kosėjau ir rijau seiles, bet jaučiausi geriau, kai visai netoli man reikėjusios išlipti stotelės, pajutau vėl tą patį aitrų kvapą. Tačiau šįkart gavau šviežią "dozę” ašarinių dujų. Darėsi sunku kvėpuoti, dirgino, graužė akis. Pradėjau šaukti, kad vairuotojas atidarytų duris. Autobusui sustojus, išbėgau iš jo ir atsirėmusi į stotelę kosėjau, žiopčiojau, spjaudžiausi ir valiau ašaras. Niekas nepagalvojo, kad tie patys "vandalai" sugalvos įlipti į kitą autobusą ir vėl pripurkš dujų,” – rašė mergina.

“Nebepamenu, kas vyko toliau, su drauge nuėjome namo, rimtų sužalojimų išvengiau. Dabar suprantu, kad ieškoti to "vandalo", kuris taip pasielgė, tas pats kaip ieškoti adatos šieno kupetoj. Tačiau šia istorija noriu pasidalinti, kad žmonės būtų budrūs, nesėdėtų šalia neblaivių ar įtartinų žmonių. Būkime atsargūs ir saugokime vienas kitą!” – savo laišką užbaigė skaitytoja.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder