Varėnos rajone siautėjo padegėjas

Varėnos rajone siautėjo padegėjas

Pirmadienio naktį Varėnos rajono Krivilių kaime siautėjo padegėjas - uždegti du ūkiniai pastatai, dar vieno padegti nežinomam nusikaltėliui nepavyko.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo pareigūnai pranešimą apie pirmąjį gaisrą gavo 23.43 val. Buvo pranešta, jog dega ūkinis pastatas.

Atvykę ugniagesiai užgesino atvira liepsna degusį vieno aukšto pastatą. Gaisro metu sunaikintos visos degios pastato konstrukcijos, viduje buvę 2 tonos šieno, 1 tona šiaudų, 5 kubiniai metrai lentų, ūkio reikmenys. Apdegė ir prie ūkinio pastato pristatytos lentinės vasaros virtuvė ir vištidė. Užgesinus pastatą taip pat rastas sudegęs šuo.

Jau po vidurnakčio, 0.20 val., sulaukta Vydenių seniūnijos seniūnės skambučio - ji informavo, kad už 500 metrų nuo pirmosios gaisravietės dega kitas pastatas. Ir antrasis ūkinis pastatas degė atvira ugnimi, buvo spėjęs įsiliepsnoti ir per du metrus nuo jo stovėjęs lentinis kluonas.

Antrasis gaisras pridarė ne mažesnių nuostolių - sudegė ne tik ūkinio pastato konstrukcijos, kluono stogas, bet ir 3 tonos šieno, 1 tona grūdų, 6 kubinių metrų malkų, ūkio padargai ir kiti reikmenys.

Trečiasis pranešimas apie smilkstantį sandėliuką gautas 0.43 val. Atvykę ugniagesiai nustatė, kad buvo bandyta padegti lauko rūsio pastogėje buvusius šiaudus, jie neįsidegė. Rūsys nenukentėjo.

Ugniagesiai atlieka baigiamuosius gaisrų likvidavimo darbus. Spėjama, kad visi gaisrai kilo nuo padegėjo rankos.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder