Žvejybos uosto rajone dažais išterliotos laiptinės

Žvejybos uosto rajone dažais išterliotos laiptinės

Muštynės baigėsi sulaikymu dėl narkotikų

2020-04-27 apie 20.23 val. buvo gautas pranešimas, kad Kretingos g., Klaipėdoje vyksta muštynės. Pareigūnams aiškinantis įvykio aplinkybes ir atlikus 1984 m. gimusio vyro dalinę apžiūrą, ant striukės rankovės esančioje kišenėje buvo rasta augalinės kilmės, rusvai žalios spalvos, specifinį kvapą skleidžianti, galimai, narkotinė medžiaga. Vyras uždarytas į areštinę. Pradėtas tyrimas dėl disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Terliai gadino turtą

2020-04-27 apie 06.00 val. pastebėta, kad Klaipėdoje, Rambyno g., keliuose namo aukštuose dažais yra ištepliotos durys, elektros skydinės ir skelbimų lenta. Žala – nustatinėjama. Pradėtas viešosios tvarkos pažeidimo tyrimas.

2020-04-27 apie 13.30 val. pranešta, kad Kalnupės g., Klaipėdoje, dažais yra išteplioti kelių aukštų bendro naudojimo balkonų langai, laiptinės grindys ir sienos. Pradėtas viešosios tvarkos pažeidimo tyrimas.

Apvogtas butas

2020-04-28 apie 02.30 val. Medžiotojų g., Klaipėdoje, pastebėta, kad iš buto pavogta kuprinė, kurioje buvo piniginė, įvairūs dokumentai ir 200 eurų. Žala - 360 eurų. Pradėtas vagystės tyrimas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder