Baisiausiu visų laikų filmu pretenduojanti tapti juosta "Piktieji numirėliai" - balandį ir Lietuvoje

Baisiausiu visų laikų filmu pretenduojanti tapti juosta "Piktieji numirėliai" - balandį ir Lietuvoje

Vos pasirodžius naujojo siaubo filmo „Piktieji numirėliai“ (angl. „Evil Dead“) anonsui internete šio žanro gerbėjai netruko paskelbti, kad naujoji juosta pretenduoja tapti vienu baisiausių filmų per visą kinematografo istoriją. Šis filmas yra 1981-ųjų to paties pavadinimo Samo Raimi siaubo filmo, kuris yra laikomas kultine siaubo žanro klasika, perkūrinys. Naujųjų „Piktųjų numirėlių“ režisierių Fede Alvarezą šiam darbui pasirinko pats kino grandas S.Raimi, tuo kaip mat pakeldamas debiutuojančio režisieriaus autoritetą ir sukeldamas žiūrovų pasitikėjimą.

Naujieji „Piktieji numirėliai“ yra ketvirtasis šios frančizės filmas. Jis pirmasis, kurį režisuoja ne pats S.Raimi. Taip pat filme pirmąkart nepasirodė visuose ankstesniuose filmuose herojų Ešą vaidinęs aktorius ir filmų bendraautoris Bruce‘as Campbellas. Tiesa, jis taip pat palaimino naujojo filmo kūrimą ir net drauge su S.Raimi tapo naujųjų „Piktųjų numirėlių“ prodiuseriu. Lietuvą ši juosta pasieks balandžio 19 dieną.

Pagal naujojo filmo scenarijų penki maždaug dvidešimties metų jaunuoliai, nuo narkotikų priklausomybės išsigydyti mėginanti Mia su broliu ir jo draugais, patenką į atokią trobelę miškuose. Kai jie atranda Mirusiųjų knygą, netyčia į laisvę ištrūksta nuožmūs, čia pat girioje gyvenantys demonai. Jie apsėda kiekvieną ir tik vienas iš visos grupės liks gyvas, tačiau reikės gerokai pakovoti už savo gyvybę.

Jau ruošia tęsinį

Nekantriai siaubo filmų mėgėjų laukiamam filmui „Piktieji numirėliai“ jau dabar pranašaujama milžiniška sėkmė. Po pirmųjų peržiūrų juosta buvo tiesiog išliaupsinta. „Priešingai nei daugybė perkūrinių, „Piktieji numirėliai“ – tikra sėkmė ir režisieriaus Fede Alvarezo triumfas. Kūrėjai sugebėjo sukurti labai įtaigią juostą, kuri leis žiūrovams patirtį išties bauginantį siaubą“, – rašė Screencrush.com kino apžvalgininkas Mattas Singeris.

Nenuostabu, kad po tokių atsiliepimų pasipylė gerbėjų klausimai, ar bus kuriamas filmo tęsinys. F.Alvarezas pradžiugino Teksase vykusio SXSW festivalio lankytojus pusę lūpų prasitardamas, kad jau kuriamas scenarijus filmui „Piktieji numirėliai 2“.

Šiurpą keliantis ir gūžtis kėdėje priversiantis filmas „Piktieji numirėliai“ į Lietuvą atkeliaus jau balandžio 19 dieną.

Filmo „Piktieji numirėliai“ anonsas:

http://www.youtube.com/watch?v=a9sah8eVMAI&feature=youtu.be

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder