Filme „Džekas milžinų nugalėtojas“ – kvapą gniaužiantis princesės vadavimas iš žmogėdrų nagų

Filme „Džekas milžinų nugalėtojas“ – kvapą gniaužiantis princesės vadavimas iš žmogėdrų nagų

Visų pasakų, fantastikos ir įspūdingų specialiųjų efektų mėgėjų džiaugsmui į Lietuvos kino teatrus balandį atkeliauja unikali ir stebinanti pasakos apie pupą, užaugusią iki dangaus, interpretacija. Pribloškiančią milžinų karalystę ekrane sukūrė režisierius Bryanas Singeris, žinomas kaip populiaraus 1995-ųjų filmo „Paprasti įtariamieji“ ir pirmųjų juostų apie „Iksmenus“, taip pat filmų „Supermenas: sugrįžimas“ ir „Valkirija“ kūrėjas.

Veiksmo ir nuotykių kupiname filme „Džekas milžinų nugalėtojas“ pasakojama istorija apie jauną ūkininką Džeką (akt. Nicholas Houltas), kuris netyčia atveria kelia į rūsčių baisūnų pasaulį. Trapi taika sugriūna ir senovėje tarp milžinų ir žmonių viręs karas atsinaujina, juolab, kad į spąstus dangaus galiūnų karalystėje pakliūna jaunoji princesė Izabelė (akt. Eleanor Tomlinson). Žmogėdros gigantai nenusiteikę derėtis – jų tikslas, atsikovoti Žemę, kurią jie kadaise prarado. Didžioji atsakomybė išvaduoti princesę krinta ant jaunojo Džeko pečių. Grumdamasis dėl karalystės, jos žmonių ir bebaimės princesės meilės jis susidurs su priešu, apie kokį buvo girdėjęs tik skaitydamas senąsias legendas. Tuo pačiu jaunuolis pats gaus progą tapti legenda.

Pagrindinį filmo herojų įkūnijantį N.Houltą žiūrovai anksčiau turėjo progą išvysti filme „Iksmenai: pirma klasė“. 23-ejų Anglijos aktorius laikomas viena perspektyviausių kylančių savo šalies žvaigždžių.

Taip pat juostoje „Džekas milžinų nugalėtojas“ pasirodo puikiai pažįstamas aktorius Ewanas McGregoras, kuriam teko rūmų sergėtojo Elmonto vaidmuo. Kino mėgėjai pažins ir aktorių Stanley Tucci, matytą filmuose „Ir velnias dėvi Prada“ bei „Kapitonas Amerika: pirmasis keršytojas“.

Amerikoje penktadienį pradėtas rodyti filmas „Džekas milžinų nugalėtojas“ po pirmojo savaitgalio atsidūrė pirmojoje JAV žiūrėtų filmų eilutėje ir susišlavė nemenką 28 mln. JAV dolerių sumą.

Lietuvos žiūrovai mėgautis veiksmu, kovos scenomis ir užburiančiu milžinų pasauliu kino teatruose gales jau nuo balandžio 5 dienos.

Filmo „Džekas milžinų nugalėtojas“ anonsas:

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder