Kolekcinių plakatų kūrėjai pagerbė pagyrų sulaukusį filmą „Namas girios glūdumoj“

Kolekcinių plakatų kūrėjai pagerbė pagyrų sulaukusį filmą „Namas girios glūdumoj“

Šviežiausia siaubo filmų rinkos naujiena – filmas „Namas girios glūdumoj“ (angl. „The Cabin in the Woods“) Lietuvos kino teatrus pasieks jau šią savaitę, penktadienį, tryliktąją. O kol mūsų šalies kino aistruoliai nekantriai laukia šablonus laužančio naujojo šedevro, pasaulį vis labiau apima mistiškos kino juostos manija. Dėl netikėto ir išskirtinio siužeto giriamas filmas atkreipė ir vintažinių, kolekcinių plakatų kūrėjų dėmesį.

Kaip pranešė „Entertainment Weekly“, JAV įsikūrusi gerbiama ir kino pasaulyje garsi kolekcionuojamojo meno kompanija „Mondo“ susižavėjo filmu „Namas girios glūdumoj“, kurį režisavo serialų „Dingę“ ir „Bafi – vampyrų žudikė“ scenaristas Drew Goddardas, ir užsakė juostai specialų plakatą. „Mondo“ plakatų leidėjai yra pagaminę daugybę specialiai sukurtų senųjų kino juostų reklamų, taip pat keletą plakatų naujiems filmams, tokiems kaip „Važiuok“ (angl. „Drive“) ar „Bomžas su šautuvu“ (angl. „Hobo with a Shotgun“).

Plakatą filmui „Namas girios glūdumoj“ sukūrė žinoma kūrybos studija „Phantom City Creative“. „Viskas, ko norėjau šiame gyvenime – sukurti tokį filmą, kuris turėtų savo „Mondo“ plakatą. Dabar galiu palikti šį mirtingųjų pasaulį būdamas laimingas“, – pareiškime rašė kino juostos režisierius D.Goddardas. Riboto leidimo filmo „Namas girios glūdumoj“ plakatus galima įsigyti tinklalapyje Mondotees.com.

Siaubo filmų stereotipus pakeisti siekianti juosta „Namas girios glūdumoj“ papasakos apie penkis jaunuolius, kurie norėdami paiškylauti atkeliauja į atokų, miškų apsuptą namą. Čia jie susiduria su netikėtais išbandymais ir kraupiomis staigmenomis. „Namas girios glūdumoj“ scenarijaus bendraautoris ir prodiuseris – Jossas Whedonas, garsiųjų serialų „Choras“ (angl. „Glee“), „Angelas“, „Bafi – vampyrų žudikė“ ir naujojo superherojų filmo „Keršytojai“ režisierius.

Filmo „Namas girios glūdumoj“ premjera Lietuvoje įvyks penktadienį, balandžio 13-ąją. Šis filmas skirtas žiūrovams nuo 16-os metų.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder