"Intrus“ šokėjai pakerėjo klaipėdiečius

"Intrus“ šokėjai pakerėjo klaipėdiečius

"Nerealu“. "Fantastika“. "Super“. Tokiais žodžiais savo įspūdžius iš šeštadienio vakarą Klaipėdos laikrodžių muziejaus kiemelyje vykusio vaikų laisvalaikio centro klubo "Saulutė“ šokių studijos "Intrus“ "street dance show" spektaklio "Pašok man tai..." apibūdino po renginio besiskirstantys žiūrovai.

Kaip ir žadėta, žiūrovai sulaukė įdomiausių "Intrus“ šokių, pelniusių apdovanojimus prestižiniuose konkursuose, taip pat šiuolaikiškos Pelenės istorijos, pagardintos šiuolaikiška muzika, originaliais sceniniais sprendimais, akrobatika ir fakyrų šou.

Pasak studijos vadovo Mindaugo Lekausko, spektaklio sumanymas "Intrus“ kilo pernai ruošiantis Europos disko bei "street dance show" čempionatui "Discoworld-2009“ Slovakijoje. Tuomet įvairaus amžiaus šokėjai geriausius savo pasirodymus sudėjo į vientisą programą, kurią apjungė bendras siužetas, ir prieš išvykdami į kelionę pristatė ją klaipėdiečiams.

Šis darbas ir jo rezultatas taip patiko pačiai komandai bei spektaklio scena tapusio Klaipėdos laikrodžių muziejaus administracijai, kad sumanymą buvo nuspręsta išsaugoti ir išplėtoti.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder