Išdalinti "VOX ROTARY 2" konkurso laurai

Išdalinti "VOX ROTARY 2" konkurso laurai

Klaipėdos universiteto Menų fakulteto koncertų salėje septyniolika jaunųjų vokalistų jau antrą kartą dėl laureatų vardų ir premijų varžėsi rotariečių klubo "Aditė" organizuotame konkurse.

Penktadienį toje pačioje salėje rinkosi ROTARY klubų ponai ir ponios, jaunųjų talentingų vokalistų pedagogai, tėčiai ir mamos, kad ne tik išgirstų nugalėtojų vardus ir pavardes, bet pasiklausytų laureatų koncerto.

"VOX ROTARY 2" vertinimo komisijos pirmininkė, universiteto dėstytoja, "Aditės" klubo narė Barbora Kaniavienė paskelbė konkurso nugalėtojus. Šiemet paskirtos dvi trečiosios vietos, nes jaunosios vokalistės Beata Ignatavičiūtė ir Laima Česlauskaitė surinko po vienodai žiuri narių balų. Antroji vieta pripažinta Rūtai Venckutei. Konkurso laureate tapo Loreta Karkauskaitė. Visos jos - Klaipėdos universiteto Dainavimo katedros auklėtinės. Joms įteiktos ir piniginės premijos.

Stasio Šimkaus konservatorijos auklėtiniui Steponui Zoniui atiteko prizas, skirtas jauniausiam konkurso dalyviui. O jaunųjų rotariečių klubų narių įsteigti prizai buvo įteikti konservatorijos auklėtinei Gabrielei Kupšytei ir Klaipėdos universiteto atstovui Rokui Spalinskui už originaliai atliktą lietuvių kompozitoriaus kūrinį.

Beje, ROTARY klubų nariai skyrė ir savas "premijas", kurias įteikė jauniesiems dainininkams, netapusiems laureatais ar prizininkais, tačiau pavergusiems rotariečių šeimų širdis.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder