Šį savaitgalį - tarptautinis gatvės cirko festivalis  "Stebuklų šalis"

Šį savaitgalį - tarptautinis gatvės cirko festivalis "Stebuklų šalis"

Sveiki atvykę į tikrąjį gatvės cirką! Jis kuriasi visur, išskyrus troškias sales bei palapines. Pamirškite viską, ką iki šiol girdėjote apie cirką! Rodomas po vasaros dangaus kupolu, jis sukrečia labiau už įmantriausią pasirodymą salėje ar televizoriaus ekrane.

Nepraleiskite galimybės atrasti dar nepažintą ir užburiantį gatvės cirko pasaulį. Jis kupinas improvizacijos, nuoširdumo ir yra taip arti žiūrovo, kad šiomis dienomis artistai taps geriausiais jūsų draugais. Tituluotos cirko žvaigždės iš skirtingų pasaulio kampelių apsigyvens „Stebuklų šalyje“ tam, kad pranoktų visų jūsų lūkesčius ir vaizduotės ribas. Nepamirštami įspūdžiai garantuoti visiems čia apsilankiusiems – nuo pačių mažiausiųjų iki suaugusiųjų.

Šių metų programoje – įspūdingas pirmąkart į Lietuvą atvyksiančių Europos artistų bei laukiamiausių festivalio draugų sąrašas.

Sekmadienį, liepos 28 dieną, 19 valandą, Jūsų laukia nuotaikinga festivalio uždarymo cirko programa ir šventinis grupės „Tele Bim-Bam“ vakarinis koncertas visai šeimai! „Tele bim - bam” – jau virš dvidešimties metų gyvuojanti grupė „vaikams ir nevaikams” svečiuosis „Stebuklų šalyje“ ir atliks populiariausias jau hitais tapusias savo dainas! Per visą „Tele bim-bam“ istoriją kolektyvas sukūrė daugiau nei 70 dainų. „Mamos suknelė“, „Pupa“, „Voras“, „Baltoji varnelė“, „Tilili“, „Naktelės žiedai“ – skambėsiančios tarptautiniame cirko festivalyje po atviru dangumi leis kiekvienam tėveliui sugrįžti į vaikystę, o vaikučiams – mėgautis puikiai žinomomis dainomis.

Festivalio teritorijoje jūsų lauks dvi scenos su žiūrovams skirtomis sėdimomis vietomis (amfiteatrais), o gatvės cirko vardą pateisins artistai, kuriuos galėsite sutikti ir išvysti ne tik scenoje, bet ir visoje festivalio teritorijoje, pačiose netikėčiausios vietose netikėtu laiku. Juk tai – „Stebuklų šalis“!

„Stebuklų šalies“ teritorijoje veiks lauko kavinės bei vyks įvairios pramogos visai šeimai.

Festivalio bilietai parduodami vienai arba visoms trims renginio dienoms pasirinktinai. „Stebuklų šalies“ bilietas suteikia galimybę palikti festivalio teritoriją ir vėl į ją sugrįžti.

Vaikai iki 3 metų įleidžiami nemokamai.

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder