Aidas Giniotis kviečia į savo autorinių dainų koncertą Klaipėdoje

Aidas Giniotis kviečia į savo autorinių dainų koncertą Klaipėdoje

Balandžio 15 dieną, 19 val. į Klaipėdos kūrybinį inkubatorių „Kultūros fabrikas“ kvies pastaruoju metu itin retus solinius pasirodymus rengiantis menininkas, sugebantis meistriškai suderinti skirtingas veiklas ir sėkmingai realizuoti save jose, „Keistuolis“, turintis sutrikusią orientaciją laiko matmenyse (kaip teigia kolegos), kartais ironiškas ir kandus, bet visada nuoširdus ir betarpiškas su tais, kuriuos myli ir gerbia - Aidas Giniotis.

Šiauliuose pradėjęs būsimo aktoriaus, režisieriaus, pedagogo, dainų autoriaus ir atlikėjo kūrybinį kelią, čia jis parašė savo pirmąsias dainas. Čia jis dainavo ir grojo bosine gitara roko grupėje. Čia praleido dienas, pilnas fantazijų, pirmų kūrybinių ieškojimų, pirmos meilės. Čia, vienas garsiausių šalies teatralų susipažino su teatro menu ir užsikrėtė teatro bacila. „Matyt, kad būtent tėvai (mama pedagogė - skaitovė, tėvas choreografas - labai kūrybingos asmenybės padarė didelę įtaką mano apsisprendimui. Matyt įtakojo ir tai, kad aš talkindavau Šiaulių dramos teatro rūbinėje ir stebėdavau kas vakarą spektaklius. Matyt ir tai, kad tuo metu teatre statė puiki režisierė A. Ragauskaitė, kad pamačiau jaunų aktorių spektaklius „Vaikų dienos“, „Žmogiškoji komedija“, po kurių nepagydomai susirgau teatro liga. O vėliau – akademija, vaidybos mokytoja – prof. I. Vaišytė, kurso draugai, su kuriais vėliau kūrėme savo teatrą, – viskas vedė į tą kelią, kuriuo šiandien einu” – atvirauja menininkas.

Ne kartą nominuotas „Auksiniam scenos kryžiui“ ir jį pelnęs už sukurtus spektaklius vaikams, roko operą „Meilė ir mirtis Veronoje“, Aidas Giniotis neabejotinai yra vienas produktyviausių, drąsiausių, muzikaliausių Lietuvos režisierių, kuriam nesvetima ironija ir autoironija.

Savo autorinių vakarų metu dainuojantis aktorius tikrai neleis žiūrovams tinginiauti ir nuobodžiauti, visi kartu kurs ypatingą, jaukią vakaro atmosferą, kai atvirai ir nuoširdžiai skambės dainos iš spektaklių, visiems gerai žinomų bardų šlageriai, keistos meilės dainos, bei dar negirdėtos, bet tikrai vertos išgirsti autorinės dainos, kurios gal kada nors suguls į pirmąją atlikėjo kompaktinę plokštelę.

Bilietų kainos: 8 €, 10 €, 12 €

Bilietus platina Bilietai.lt ir 1 val. iki koncerto pradžios prie įėjimo į salę

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder