Aistė Smilgevičiūtė ir grupė "Skylė" sveikins Klaipėdą

Aistė Smilgevičiūtė ir grupė "Skylė" sveikins Klaipėdą

Klaipėdos miesto įkūrimo 760 metų sukakties proga rugpjūčio 4 d. 22.00 val. Kruizinių laivų terminale - Aistės Smilgevičiūtės ir grupės “Skylė” bei kviestinių svečių kuriama pasaka, kurią kūrėjai pavadino „Vėjo broliai“.

Tai grandiozinis renginys – graži dovana miesto gimtadienio proga: scenoje pasirodys ir Roko Radzevičiaus bei Aistės Smilgevičiūtės autorines dainas atliks ne tik septyni grupės „Skylė“ nariai, bet ir svečiai – vokalinė vyrų grupė, styginių kvartetas, aktorius Kostas Smoriginas, atlikėjai Neda Malūnavičiūtė ir Marijonas Mikutavičius, programą papuoš teatro trupė „Miraklis“. Koncerto metu scenoje matysite net 30 žmonių!

Didingumo ir įspūdžio pasirodymui suteiks specialiai sukurtos vaizdo instaliacijos, įspūdingo dydžio lėlės iš spektaklio „Saulės kelionė“. Efektą sustiprins pirotechnikos elementai ir specialiai šiai programai sukurti šviesos efektai. „Vėjo broliai“ – puiki dovana Klaipėdai, miesto gyventojams ir svečiams. Vidurnaktį teatralizuotą spektaklį vainikuos šventinis fejerverkas.

Visus, kurie negalės išgirsti Aistės Smilgevičiūtės ir grupės „Skylė“ Klaipėdoje, kviečiami į kitus grupės koncertus: rugpjūčio 10 d. akustinis pasirodymas Druskininkuose, klube „Kolonados”, rugpjūčio 17 d. grupė vyks į Karklės festivalį, rugpjūčio 18 d. – akustinis pasirodymas „Ramybės“ klube Palangoje, rugpjūčio 24 d. – koncertas festivalyje „Mėnuo Juodaragis“, o jau rugsėjo 19 d. tradicinis rudens lygiadienio koncertas Šv.Kotrynos bažnyčioje Vilniuje.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder