"Antis" + keltas = "MuzikuojANTIS keltas"

"Antis" + keltas = "MuzikuojANTIS keltas"

Šį šeštadienį, liepos 2 d., 20 val. iš Šiaurės rago pajudės netradicinis ekipažas - "MuzikuojANTIS keltas": keltas "Nida", kuriame pirmąkart šiemet Klaipėdoje koncertuos legendinė ir su niekuo nesulyginama roko grupė "Antis".

Originaliam ir ilgamečiam kolektyvui tai bus pirmasis pasirodymas plaukiojančioje ir netgi valsuojančioje scenoje. Manoma, kad adaptacijos problemų ir jūrligės protrūkių kilti neturėtų: juk antis - vandens paukštis, beje, manevruojantis daug geriau už patį keltą!

Tai ir pirmasis šiemet grupės koncertas uostamiestyje. Jam kolektyvas rengia margą programą: senus gerus hitus bei albumų "Ančių dainos" ir "Zuikis pleibojus" dainas.

"Anties" sudėtyje ką tik įvyko šiokių tokių pokyčių. Pusei metų į Afganistaną dirbti išvyko grupės bosistas Gediminas Simniškis, kuris jau šiuo metu yra Kabule. Šiuo laikotarpiu jį grupėje pavaduos kitas "Anties" gitaristas Gintautas Rakauskas, kuris anksčiau jau yra grojęs boso gitara. Koncertas bus tarsi krikštas jo naujosioms pareigoms.

Grupė "Antis" ne veltui yra vadinama gyva legenda: ji - svarbus reiškinys ne tik Lietuvos roko, bet ir valstybės atgimimo verpetuose, tad kiekvienas jos koncertas taip pat vadintinas istoriniu. "Anties" hitai "Kažkas atsitiko", "Alyvos", "Zombiai", "Pokštas" ir daugybė kitų auksu įrašyti į lietuviškos muzikos metraštį.

Renginio organizatoriai nuolatiniams ir naujiems koncertų svečiams primena, kad "Muzikuojantis keltas", kurio vakarai vyksta kelte "Nida", kiekvieną šios vasaros šeštadienį 20 val. išplaukia į marias iš Šiaurės rago. Ties Kiaulės nugara laivas sušoka romantišką valsą, o prie Jūros vartų palydi jūroje kasvakar skęstančią saulę.

Bilietus į "Muzikuojantį keltą" platina "Bilietų pasaulis". Koncerto dieną bilietai parduodami dvi valandos prieš koncertą mobilioje kasoje Šiaurės rage. Informacija teikiama mob. tel. 8 648 28911 6 bei el. paštu [email protected], interneto svetainė - www.muzikuojantiskeltas.lt.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder