Didžėjus Sezzy kruopsčiai saugomą paslaptį gali atskleisti Klaipėdoje

Didžėjus Sezzy kruopsčiai saugomą paslaptį gali atskleisti Klaipėdoje

Lietuvoje žinomas turkų kilmės didžėjus Sezeris Saylikas-Sezzy už kelių savaičių turėtų tapti antrojo muzikinių kūrinių albumo, kuriam, vos pasklidus gandui apie jo „gimimą“ skirtas didelis visuomenės dėmesys, autoriumi.

Pasakoti apie jį nenorintis populiarus kūrėjas užsimena tik apie tai, kad keletas momentų iš naujojo darbo nuskambės Klaipėdos naktiniame klube „PORT night club by BarBar'a“ balandžio 12 – osios naktį. Uostamiečio naktinio gyvenimo mylėtojams išimtį žadantis Sezzy sako, jog atpažinti jo naujausius darbus nebus sunku: „Kaip ir kiekvienas vakarėlis, taip ir kiekvienas mano kūrinys yra kitoks“.

2007 – aisiais pirmąjį savo albumą išleidęs didžėjus tvirtino naujam darbui ruošęsis itin atsakingai ir gerai apmąstęs koks jis bus.

„Kartais tenka sustoti kelkraštyje ir pusvalandį užsirašinėti mintis, kurios plūsta viena po kitos. Jei to nepadaysi iškart, vėliau nebeprisiminsi“, - patikino Sezzy.

Nors jau albumo įrašymo darbai baigiami, didžėjus įsitikinęs, kad „pasitikrinimas“ kaip juos priima „PORT night club by BarBar'a“ lankytojai reikalingas.

„Tiesiog ramiau miegosiu, - juokiasi kūrėjas, - Nors pastarosiomis savaitėmis tą darau retai“.

Sezzy į Klaipėdą atvyks su šokėjų grupe, specialiai paruošusia programą pagal būtent penktadienio vakarėliui skirtą muziką. Didžėjus pasakojo, jog talentingiems šokėjams, dirbantiems su juo, kaskart tenka gerokai paplūšėti, nes pasirodymų jis nekartoja.

„Būtų lengva važinėti po klubus ir visada groti tą patį. Bet aš taip nedarau. Man tiesiog neįdomu tai kas kartojasi“, - paaiškino Sezzy.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder