Didžioji vasaros starto diskoteka - Nidoje su "Radistais"

Didžioji vasaros starto diskoteka - Nidoje su "Radistais"

Antrus metus iš eilės radijo eterio chuliganai „Radistai“ vasaros sezonui startą duos Nidoje. „La Familia“ iš ZIP FM griežto kirpimo kostiumus jau greitai išmainys į laisvesnio stiliaus garderobą, o parako tvaiką – į jūros dvelksmą. Birželio 1–2 d. su būriu savo draugų „Corona Beach Bar“ teritorijoje jie įkurs nemiegantį muzikos ir pramogų miestelį „Radistai Village“.

Dviejų dienų trukmės fiesta ant jūros kranto – galingiausia vasaros pradžios diskoteka, kurios pagamintos energijos neatstotų net visa jūra itališko espresso. Pernai paskui „Radistus“ vasaros starto pažymėti į Nidą sugužėjo apie 1 200 tautiečių. Tikėtina, kad šiemet šėlsmas po atviru dangumi bus dar tirštesnis. ZIP FM veikėjai gerbėjų stygiumi tikrai nesiskundžia – jų legendinės „išdurkės“ internete peržiūrėtos jau daugiau nei 5 mln. kartų.

„Radistai Village“ šeimininkai Jovani ir Rolandas Mackevičius driokstels po savo setą, o jų bendražygis Justinas Jankevičius kaip visad aštriai atstovaus „stand up‘o“ žanrui. Pagrindiniams vasaros „atidarytuvams“ kompaniją judinant publikos kūnus palaikys Ignas, Kastis Torrau, Donatello, Manfredas, Rembo (Modestas Švoba), specialų gyvo garso pasirodymą ant jūros kranto surengs DJ Mamania ir Svaras.

Penktus metus ZIP FM eteryje šėlstantys ir muziką žarstantys „Radistai“ taipogi ruošia staigmeną Nidoje susirinksiantiems savo gerbėjams – jie turės progą pirmieji ausimis degustuoti naująjį kompanijos singlą. Tai bus trečiasis eterio chuliganų kūrinys ir autoriai džiūgauja turėsiantys progą jį pakrikštyti visiems mieloje vietoje.

„Esam lietuviška mafija, tad ir vietos vasaros atidarymui dairėmės po savus horizontus. Nida – kuo ji ne lietuviška Sicilija?“, – juokavo „radistas“ Jonas Nainys, po akimirkos jau rimtesniu tonu pridūręs, kad veiksmą šiame kurorte visada lydi specifinė nuotaika. – Galbūt todėl, kad Nidą sąlyginai yra sunkiau pasiekti, čia susirenka išskirtinė publika – žmonės, kurie važiuodami žino, kad kelionė to verta ir geras laikas garantuotas“.

Jonui iš praėjusio „Radistai Village“ atmintyje įsirėžė ne tik smagūs „oficialiosios“ programos viražai, bet ir spontaniškas „after party“ stebint saulėtekį su ištikimiausiais bičiuliais ant jūros kranto.

Galbūt šįsyk išsitiesus ant smėlio bus galima grožėtis ne tik raibuliuojančiomis bangomis, bet ir jėgos aitvarų „šokiais“ danguje – ekstremalaus sporto propaguotojai pernai buvo gausiai užplūdę „Radistai Village“, tad ir šiemet laukiama jų vasariškos invazijos, svarstoma galimybė surengti varžybas.

Vasarą Nidoje atidarysiantys „Radistai“ užsiminė, kad sezono finišą greičiausiai irgi pažymės pajūryje: „Jūra su žmonėmis padaro kažką išties ypatingo... Kai ten darai vakarėlį ir jis baigiasi, supranti jis iš tiesų nesibaigia!“.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder