Klaipėdietės išbučiavo Nikolajų Baskovą

Klaipėdietės išbučiavo Nikolajų Baskovą

Tiek daug moterų vienu metu dar nesu turėjęs“, - apsalęs nuo klaipėdiečių moterų dėmesio ir bučinių kartojo auksiniu Rusijos balsu tituluojamas Nikolajus Baskovas. Vėlų ketvirtadienio vakarą išgirsti vienintelio pasaulyje pačios Montserrat Caballe mokinio prisirinko sausakimša „Švyturio“ arenos salė.

Jau ne pirmą kartą uostamiestyje viešintis N. Baskovas savo nuoširdumu ir puikiu jumoro jausmu pavergė net tuos, kurie į koncertą atėjo tik vedini smalsumo.

„Aš būtinai privalau tai nufilmuoti ir nusiųsti Kirkorovui, kad pavydėtų“, - pagriebęs savo mobilųjį telefoną bisui plojančią žiūrovų jūrą filmuodamas šmaikštavo N. Baskovas.

„Visuomet pirkite bilietus pirmose eilėse“, - patarė estrados žvaigždė po to, kai visoms pirmoje eilėje sėdėjusioms moterims išbučiavo rankas.

Viso koncerto metu Rusijos estrados žvaigždė nepaliovė kartoti, kad tokios nuostabios publikos jis seniai nėra turėjęs ir dėkoja Dievui už tokias akimirkas.

Publiką papirko ir tai, kad vos pradėjęs dainuoti antrąją savo dainą N. Baskovas nulipo nuo scenos ir lydimas apsaugininkų perėjo per visą žiūrovų salę. Moterys stvarstė jį už rankų, pribėgusios bučiavo ir glėbiais dovanojo gėles. Pasivaikščioti tarp žiūrovų ir susirinkti gėlių viena garsiausių Rusijos estrados žvaigždžių ėjo net kelis kartus, o gėlės vis nesibaigė...

„Viena moteris sako savo vyrui – paliesk, paliesk jo švarką, o kita nusistebėjo - koks mažiukas“, - nugirstas žiūrovų replikas sugrįžęs į sceną atpasakojo N. Baskovas ir vis nepaliovė, kartoti, kad žiūrovų meilė jam dabar svarbiausia.

„Žinote, mano mama sako tėvui – tu pažiūrėk, mūsų Kolenka, vėl nieko neturi, nes ant mobiliojo telefono ekrano vėl mudviejų nuotrauka“, - nevengė iš savęs pasityčioti Rusijos garsenybė.

Beje, įpusėjus koncertui stovėdamas scenoje N. Baskovas mobiliu telefonu paskambino savo mamai, kad ši išgirstų, kaip jį myli žiūrovai.

„Aš laiminga kartu su tavimi, kad tokiame nuostabiame mieste - Klaipėda tave taip šiltai priima“, - lyg surepetuotai, tačiau dėl to ne mažiau nuoširdžiai, kalbėjo N. Baskovo mama.

Viso koncerto metu auksinio balso savininkas vis akcentavo kaip jis myli moteris ir vis tikisi, kad dar suras savo laimę. O kai prabilo apie buvusią vieną savo mylimųjų Oksaną Fiodorovą, iš salės pasigirdo replika: „O tu bent ją mylėjai?“

„Žinoma mylėjau. Tačiau paskui pradėjau pavydėti, niekur negalėjau jos išleisti. Pamečiau galvą, atsisakydavau koncertų, vis norėjau būti kartu. Paskui ir ji pradėjo dainuoti. Aš net nežinojau, kad talentas persiduoda per meilę. Deja, mes išsiskyrėme. Dabar Voločkova. O ką? Ji man sako, aš šoku, tu dainuoji, kuo mes ne pora? Na, nuvažiuosim į Maldyvus - pažiūrėsim... Tiesa, dar buvo Taisija Pavali, bet ten buvo vyras...Taigi moterys... jos atsiranda, išeina, o aš visoms buvau dosnus – ir kailinius ir briliantus dovanojau. Tik ne dabar. Dabar aš kaupiu remontui“, - su švelnia humoro doze mažytę savo asmeninio gyvenimo uždangą žiūrovams praskleidė N. Baskovas, primindamas, ką pastaruoju metu apie jį rašė ir su kuo poravo Rusijos spauda.

Koncerto metu skambėjo ir dainos iš naujausios programos „Vse Cvety“ („Visos gėlės“), ir senieji jo hitai. Be abejo, koncertą auksinio balso savininkas užbaigė jau legendine tapusia daina „Sharmanka“.

„O, kažkas iš žiūrovų man ant rankos užmovė apyrankę su užrašu „Lithuania“... Vadinasi šianakt aš miegosiu su visa Lietuva“, - atsisveikindamas žadėjo N. Baskovas.

Iš viso Rusijos estrados žvaigždė Lietuvoje ruošiasi surengti penkis koncertus – visuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder