Klaipėdoje svečiuosis žymus pasaulyje filosofas

Klaipėdoje svečiuosis žymus pasaulyje filosofas

Gegužės pradžioje Klaipėdoje svečiuosis žymus pasaulyje filosofas Sakarshan Das Adhikari. 

Sakarshan Das Adhikari - vaišnavų teologas, vaišnavų bei Vedantos filosofijos specisalistas, turintis daugiau nei 40-ies metų dvasinės praktikos patirtį. Šrilos Prabhupados mokinys, inicijuojantis dvasinis mokytojas.

Tai amžinas keliautojas. Svečias keliauja tiesiogiai – kasmet apskriedamas aplink pasaulį net du kart. Taip pat keliauja dvasiškai – drąsiai pasirinkęs netradicinį gyvenimo kelią ir jo prasmės paieškas. Sankaršan Das Adhikari yra visad lydimas savo ištikimo bendražygio – žmonos Višnuprijos Devi Dasi. Lektorius, jogas, Indijos kultūros ir palikimo tyrinėtojas, Hinduizmo dvasininkas ir muzikantas - įspūdinga asmenybė, ne tik erudicijos, bet ir asmeninės ištikimybės bei atsidavimo savo dalykui pavyzdžiu įkvėpusi daugelį žmonių dvasingumo ieškojimams.

Periodiškai skaito paskaitas Birmingemo (Anglija), Sofijos (Bulgarija), Tartu (Estija) universitetuose, Rygos psichologijos institute, Londono R. Šteinerio mokykloje ir kt. Bhaktivedanta Koledžo (Belgija) garbės narys.

Sankaršan das Adhikari šįkart pasidalins senovės Indijos išmintimi apie vidinės harmonijos atstatymą ir psichikos balansavimą naudojant mantrą meditacijas. Kvies žmones akimirkai sustoti ir dar pervertinti gyvenimo vertybes ir kryptį.

Vizitas Klaipėdoje  - gegužės 2 d. Klaipėdos vaišnavų kultūros centre.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder