Mokiniai kviečiami į jubiliejines meškeriojimo varžybas

Mokiniai kviečiami į jubiliejines meškeriojimo varžybas

Birželio 4- tą dieną Klaipėdos moksleivių saviraiškos centras ir Klaipėdos vaikų globos namai ,,Rytas” organizuoja 10-ąsias, jubiliejines, mokinių meškeriojimo varžybas.

Varžybos vyks Klaipėdoje, ant Trinyčių tvenkinio kranto, nuo Sendvario pagrindinės mokyklos pusės. Pradžia- 9.30 val. , numatoma varžybų trukmė- 4 val. Atsižvelgiant į oro sąlygas varžybų trukmė gali būti keičiama. Registracija telefonais 862060800 arba 345854.

10-19 metų jaunieji meškeriotojai kviečiami pasidalinti savo patirtimi ir meistriškumu, įdomiai praleisti laiką gamtoje bei pasivaržyti dėl rėmėjų įsteigtų vertingų prizų. Dalyvavimas nemokamas, kviečiami dalyvauti globos namų auklėtiniai, socialiai remtini vaikai bei visi norintys. Komandą sudaro 2 mokiniai, visi dalyviai bus vertinami bei apdovanojami ir individualioje įskaitoje. Pageidautina, kad dalyvius, komandą ar individualiai dalyvaujantįjį, lydėtų suaugęs asmuo.

Žvejoti galima viena meškere (plūdine, dugnine ar sportine) su vienu ar dviem kabliukais nuo kranto. Masalas įvairus. Nugalėtojai ir prizininkai bus išaiškinti pagal pagautos žuvies svorį.

Visi varžybų dalyviai bus apdovanoti pakvietimais į restoraną Mc’Donald’s bei Klaipėdos moksleivių saviraiškos centro padėkomis. Nugalėtojai ir prizininkai gaus dovanų čekius apsipirkti žūklės prekių parduotuvėse, pakvietimus į kartodromą ir dažasvydį.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder