Nikolajus Baskovas apie santuoką, naują meilę ir koncertinį turą Lietuvoje

Nikolajus Baskovas apie santuoką, naują meilę ir koncertinį turą Lietuvoje

Jau šį savaitgalį prasideda Nikolajaus Baskovo koncertinis turas Lietuvoje, kurio metu bus pristatyta daugiau nei 2 mln. eurų kainavusi programa „Žaidimas“. Gastrolių išvakarėse dainininkas pasidalino savo mintimis apie įtempto grafiko pasekmes, pirmą santuoką ir santykius su tituluota gražuole Viktorija Lopyriova.


Kodėl auksinio balso savininkas vis dar yra vienas ir neturi šeimos?

Iš vienos pusės, aš tikrai žinau, kad santykių įforminimas nieko neduoda ir negarantuoja. Toks laikotarpis mano gyvenime jau buvo, ir aš apie tai viską žinau. Iš kitos pusės, labai norėčiau turėti šeimą, bet vis nesusiklosto. Nieko nenoriu planuoti į priekį, bus kaip bus.  

Bet buvo metas, kai buvo rašoma apie jūsų vestuves su tituluota gražuole Viktorija Lopyreva, tačiau jos neįvyko. Kodėl?

Mūsų santykiai gan sudėtingi, tačiau mes neišsiskyrėme. Mes bendraujame ir labai branginame savo santykius, tačiau apie vestuves nekalbame. Mūsų abiejų grafikai labai įtempti. Per vieną savaitę būna daugiau nei 10 skrydžių! Kartais nutinka net taip, kad aš skambinu Viktorijai ir klausiu, kokiame mieste ji dabar yra. O ji atsako: „Aš nepamenu“. Toks įtemptas gyvenimo būdas santykiams tikrai nepadeda. Tačiau bet kokiu atveju būti šalia vienos gražiausių moterų – tai tikra laimė! Aš esu jai už daug ką dėkingas. Ji padarė mane geresnį: aš tapau labiau sportiškas, ramesnis ir kantresnis.

Dabar, matyt, daug kas sakys, kad tai buvo tik dėl reklamos...

Tikrieji mano kūrybos gerbėjai tikrai taip nesakys.

O kaip jūs reaguojate į piktus komentarus arba gandus, kurie sklando aplink jus?

Ryte, kai atsikeliu, nusišypsau savo atvaizdui veidrodyje. Esu sveikas – padėkoju už tai Dievui. Kol man ir mano artimiesiems viskas yra gerai, visa kita neturi reikšmės ir nereikia visko imti giliai į širdį.

Rudenį žmones dažniau pradeda kamuoti depresinė nuotaika. Kokios būtų jūsų rekomendacijos: kaip išlaikyti gerą nuotaiką?

Nueikite su draugais į kiną, pažiūrėkite gerą filmą arba aplankykite kokį gerą koncertą, o vėliau nueikite į jaukią kavinę. Kartais net ir be galo jaukų bei šiltą pledą reikia iškeisti į pasižmonėjimą.

Kalbant apie jūsų gastroles Lietuvoje, ko gerbėjai gali tikėtis iš Jūsų pasirodymo.

Į Lietuvą aš atvežu savo geriausią šou „Žaidimas“. Tai yra fantastiškas šou, kuriuo aš labai didžiuojuosi. Kalbant apie repertuarą, koncerto metu nuskambės ir visiems pažįstamos dainos, kurios jau tapo hitais, ir pasaulinės klasikos šedevrai, ir ironiškos dainos. Šou „Žaidimas“ – tai ne tik koncertas. Tai teatralizuota šou programa: vokalo, choreografijos, akrobatinių numerių, žmogiškojo talento ir technologinės išmonės sintezė. Čia yra ištobulinta kiekviena detalė. Ši programa – tai daugelio talentingų žmonių bendro darbo rezultatas.

Daugiau nei septynerius metus aš brandinau savyje šio šou idėją ir ketverius metus laukiau, kol režisierius Aleksejus Sečenovas galės įgyvendinti visus mano sumanymus. Šou trupės kostiumai, kuriuos sukūrė Valentinas Judaškinas ir Vladimiras Seredinas, buvo pasiūti Prancūzijoje. Ten pat, kur buvo siuvami kostiumai TV serialui „Sostų karai“. Rusijoje neradome žmonių, kurie galėtų išpildytų visus dizainerių ir režisieriaus užmojus. Įkvėpimo ieškojau visur: keliavau ir žiūrėjau kitų atlikėjų šou Europoje bei Jungtinėse Amerikos Valstijose. Buvau Cher ir Madonos pasirodymuose. Teatralizuotas šou „Žaidimas“ – tai tikra muzikinė šventė.

N. Baskovo programa „Žaidimas“ bus pristatyta lapkričio 4 d. Klaipėdoje, lapkričio 6 d. Kaune, lapkričio 7 d. Panevėžyje, lapkričio 8 d. Vilniuje. Turą po Lietuvą užbaigs pasirodymas Šiauliuose lapkričio 9 d. 

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder