Vienos dienos festivalyje Klaipėdoje - nemokamas ryškiausių muzikos žvaigždžių koncertas

Vienos dienos festivalyje Klaipėdoje - nemokamas ryškiausių muzikos žvaigždžių koncertas

Klaipėdiečiai ir miesto svečiai liepos 15-ąją tradiciškai švęs Tarptautinę aludarių dieną. Šia proga mieste trečius metus iš eilės vyks nemokamas vienos dienos festivalis, kurio metu renginio svečiams koncertuos ryškiausi šalies muzikantai, lankytojai bus kviečiami dalyvauti ekskursijose ir degustacijose bei pasinerti į daugybę skirtingų pramogų.

"Aludarių dienos 2017" festivalis Klaipėdoje vyks "Švyturio" alaus darykloje, kurios durys vienai dienai bus plačiai atvertos visiems, nusiteikusiems švęsti. Festivalio svečiai čia bus laukiami nuo vidudienio - 14 valandos, linksmybės tęsis iki pat sutemų.

Scenoje - ryškiausios žvaigždės

Gerą nuotaiką festivalio metu garantuos būrys žinomiausių šalies muzikantų, kurie garsiausius savo hitus svečiams dainuos nemokamame koncerte. Net dvi scenas festivalio metu dalinsis atlikėjai Vaidas Baumila ir Monika Pundziūtė-Monique, "Colours of Bubbles", "Antikvariniai Kašpirovskio dantys", Ba., "Jamma&W", "Parranda Polar", "Diskonektai" ir "Solo Ansamblis".

Įspūdingas koncertas alaus darykloje prasidės 17 val., festivalio rengėjai pasiruošę čia sulaukti arti 10 tūkst. klausytojų - panašiai tiek jų festivalyje dalyvavo pernai.

Parodys viską ir dar daugiau

Patys muzikantai pasakoja nekantriai laukiantys šventės ir kviečia gerbėjus nepraleisti progos - būtinai užsukti.

Kviesdamas gerbėjus į pasimatymą koncerte Vaidas Baumila žada ypatingą šou.

"Daugiau kaip dešimtmetį esu scenoje, bet visuomet labai laukiu susitikimo su klausytojais. Būtent tokie momentai, kai regiu žmonių šypsenas, mane verčia judėti į priekį ir mylėti gyvenimą! Per koncertus tvyro nenusakoma atmosfera. Tad šįmet krauname instrumentus ir su visa grupe lekiame į Klaipėdą. Atliksime klausytojų pamėgtas dainas "Ant mašinos stogo", "Tai buvai tu", garsiai trauksime "Dviese". Nustebinsime ir nauju skambesiu. Kitaip tariant, dalinsimės džiaugsmu", - šypsosi V. Baumila.

"Šioje šventėje paskutinįkart dalyvavome prieš dvejus metus. Tai buvo geras renginys - puiki atmosfera, aukštas techninis lygis, pasiruošimas, muzikinė programa ir galimybė paragauti įvairių alaus rūšių. Šįmet atvažiuojame su savo geriausių kūrinių programa - grosime rinktinius pirmojo albumo "Inspired by a True Story" ir antrojo albumo "She is the Darkness" kūrinius bei "rokenrolinsime" iš širdies. Neabejojame, bus labai gerai!" - entuziazmu trykšta "Colours of Bubbles" vokalistas Julijus Aleksovas.

"Aludarių dienoje verta apsilankyti, nes po jos būna aludarių vakaras ir aludarių naktis. Valio! - šmaikštavo "Antikvarinių Kašpirovskio dantų" būgnininkas Karolis Steponavičius. - Šįmet žadame parodyti tai, ko nerodėme praėjusiais metais. O kadangi pernai nerodėme nieko, tai šįmet parodysime viską."

Festivalyje - apstu pramogų

Kokybiška muzika ir žinomi veidai scenoje - ne vienintelė pramoga, kurią lankytojams žada festivalio organizatoriai.

Renginio metu visi norintys bus kviečiami paklaidžioti "Švyturio" alaus daryklos labirintais, taip pat užsukti į mažąsias "Raudonų plytų" alaus dirbtuves - čia bus atskleisti beveik visi aludarių eksperimentai.

EKSKURSIJOS. Renginio metu visi norintys bus kviečiami paklaidžioti "Švyturio" alaus daryklos labirintais, taip pat užsukti į mažąsias "Raudonų plytų" alaus dirbtuves - čia bus atskleisti beveik visi aludarių eksperimentai.

Be abejonės, siekiant auginti šalies alaus vartojimo kultūrą renginio dalyviai turės progos plėsti žinias apie skirtingų stilių alų, taip pat - jo paragauti dalyvaudami degustacijose. Daugiau nei 10 alaus rūšių bus galima ir paragauti, ir įsigyti.

MAISTAS. Skirtingus prie alaus derančius patiekalus festivalio metu siūlys daugybė gatvės maisto furgonų, taip pat restoranai "Jurgis ir Drakonas", "Pankolis", "Meat Lovers", "Uoksas" ir kiti.

O ar gali vyrauti gera nuotaika, jei skrandžiai tušti? Kad neliktų nė vieno alkano, skirtingus prie alaus derančius patiekalus festivalio metu siūlys daugybė gatvės maisto furgonų, taip pat restoranai "Jurgis ir Drakonas", "Pankolis", "Meat Lovers", "Uoksas" ir kiti. Drauge su "Švyturiu" virtuvės profesionalai skatins alaus ir maisto derinimo kultūrą.

DEGUSTACIJOS. Siekiant auginti šalies alaus vartojimo kultūrą renginio dalyviai turės progos plėsti žinias apie skirtingų stilių alų, taip pat - jo paragauti dalyvaudami degustacijose. 

Taigi, liepos 15-ąją susitinkame Klaipėdoje, "Švyturio" alaus darykloje. Tačiau turėkite omenyje - nors renginys nemokamas, jis skirtas tik pilnamečiams. Jaunesni negu 18 metų asmenys net ir su lydinčiais suaugusiaisiais nebus įleidžiami.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder