Premjera "Užsiimkime, meile? Ačiū, su malonumu!" su būriu puikių aktorių Klaipėdos koncertų salėje

Premjera "Užsiimkime, meile? Ačiū, su malonumu!" su būriu puikių aktorių Klaipėdos koncertų salėje

To dar nebuvo: „Kitoks Teatras“ pristato intriguojančią komediją itin provokuojančiu pavadinimu ,,Užsiimkime meile. Ačiū, su malonumu!” Klaipėdos koncertų salėje gegužės 11 d. 18 val.

Jau tikitės, kad spektaklyje išvysite visą Kamasutros vadovėlį? Nustebsite išvydę - komedija visai ne apie tai, ką visi iš karto pagalvojote. Tai žymiai giliau panerti siūlantis spektaklis. Galiausiai jis atskleis, žmogus visa daro dėl vieno – meilės ir šilumos poreikio. O lengviausiai tai gauti galima atsiduodant kūniškoms aistroms. Deja, galop įsitikinama, tai tebuvo iliuzija. Herojai išsiaiškins, kad tikrasis seksas prasideda dar gerokai iki jo, tai tik viena iš meilės išraiškų. O jų – tūkstančiai.

Spektaklis atskleis, mylėjimasis tai mokslas, pirmiausiai reikia išmokti teorinių pagrindų. Tada seks istorija, socialiniai aspektai, fiziologija ir psichologija, technika ir higiena, pratimai, balso treniruotės, atsipalaidavimas ir – eurofijos žiuspnelis… o kas po to?

Garantuojame, gerai pagalvokime, prieš kviesdami ką nors į spektaklį, nes tai daugiau, nei užuomina. Kuklesnius spektaklis tikrai privers raudonuoti, o abejingų tikrai nepaliks!

Komedijoje aktoriai Inga Norkutė/Neringa Nekrašiūtė, Arūnas Sakaluskas, Ramūnas Šimukauskas, Taura Kvietinskaitė/Aurelija Tamulytė kuria komišką situaciją, kurioje atsiskleidžia paprastų žmonių noras pasikalbėti ir daryti žemiškus dalykus, tačiau visa tai veda link visiško nesusikalbėjimo ir absurdo. Ir kuo viskas pasibaigs, kai atmosfera užkaitusi kaip reikiant?! Bus netikėta ir provokatyvu.

Režisierius: Arvydas Lebeliūnas

Dailininkė: Inga Kažemėkienė-Žukauskienė

Vaidina: Inga Norkutė/Neringa Nekrašiūtė, Arūnas Sakalauskas/Arvydas Dapšys, Ramūnas Šimukauskas, Taura Kvietinskaitė/ Aurelija Tamulytė.

Spektaklio trukmė – 1 val. 30 min.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder