Aktorė Kristina Kazlauskaitė nukentėjo dėl savo Zitos personažo

Aktorė Kristina Kazlauskaitė nukentėjo dėl savo Zitos personažo

Ketvirtadienio vakarą populiariausioje pokalbių laidoje "Valanda su Rūta" per LNK netrūks gero humoro. Studijoje mėgstami humoristai ir aktoriai atviraus apie tai, ką jiems tenka patirti, kai jų sukurti personažai ima gyventi savo gyvenimą.

"Kai buvusiame seriale "Kaimynai" vaidinau vaistininką Liudviką, vienas vyriškis primygtinai man siūlė paimti labai gerų vaistų iš Rusijos ir parduoti savo vaistinėje. Nors jam aiškinau, kad vaistinė netikra, jis niekaip nesuprato. Tada pasakiau, kad dabar vaistinėje patikrinimas ir vaistų be reikalingų popierių paimti negaliu", - pasakos Artūras Orlauskas.

Tuo metu radijo laidų vedėjas ir aktorius Aistis Mickevičius prisipažins, ką jam teko patirti dėl įtaigiai suvaidinto pensininko Vydo. "Esu gavęs ne vieną pagyvenusios damos laišką, flirtavau ir buvau kviečiamas į pasimatymą, tik visas šis dėmesys buvo skirtas ne man, o pensininkui Vydui. Moterų, geidžiančių Vydo palankumo, neatbaidė niekas - nei priklijuotos žandenos, nei grimas. Jos kalbindamos mane tikėjo, jog flirtuoja su pensininku Vydu. Tiesa, nei į vieną pasimatymą aš nenuėjau. Be to, Vydo svajonių moteris yra Kristina Brazauskienė", – pasakos aktorius Aistis Mickevičius.

Aktorė Kristina Kazlauskaitė patarė jam pernelyg nesigirti tokiu dėmesiu: "Pirmiausia, tavo Vydas yra palaidūnas, be to, dauguma tokio amžiaus moterų tiesiog vienišos". Tuo tarpu pati Kristina prisipažins, kad nemėgsta Zitos iš Mažeikių ir mieliausiai vaidintų Jadzę prie konteinerių. "Jadzė tokia tikra, tokia laisva, o Zitka nors ir bjauri, bet bent jau ne barakuda ir savo Petrą tikrai myli". Kristina papasakos ir kaip jai dėl Zitos teko lieti ašaras. Viename renginyje aktorė buvo tiesiog užsipulta pasipiktinusių pedagogų, kurie su Zitos grimu buvusią aktorę apkaltino visų blogybių propagavimu ir bloga įtaka vaikams. Kristina sako negalėjusi patikėti, kad taip kalba mokytojai.

Tuo tarpu Ingos Valinskienės personažą "Dviračio šou" kurianti ekonomistė Eglė Nečiūnienė papasakos apie tai, kodėl jai smagu vaidinti Seimo narę.

"Aš padariau karjerą neprataręs nei žodžio" , - sakys Aušrys Kriščiūnas visų vis dar vadinamas Tynta. Jis atskleis, kokie pinigai jam buvo siūlomi, kad vos kartą pašoktų savo beprotišką šokį.

Garsiausi šalies humoristai – ketvirtadienio vakarą 19.19 val. "Valandoje su Rūta" per LNK.

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder