Aukso vertės mobiliojo ryšio planas kurčnebylei: 8 valandos nemokamų pokalbių

Aukso vertės mobiliojo ryšio planas kurčnebylei: 8 valandos nemokamų pokalbių

Istorija, kurią televizijos laida „24 valandos“ papasakos pirmadienį, skamba tarsi iš juodojo humoro skilties. Negirdinti ir nekalbanti Renata gavo mobiliojo ryšio planą su 8-iomis valandomis nemokamų pokalbių ir mokamomis trumposiomis žinutėmis. Ką sau manė mobiliojo ryšio operatoriaus darbuotoja, kurčnebylei pasiūlydama tokį planą? Juk jai telefonas tik tam ir reikalingas, kad galėtų susirašinėti trumposiomis žinutėmis, o apie jokius pokalbius net kalbos negali būti!

Dar liūdniau, kad Renatą apgavo jos draugė Edita, taip pat beveik nekalbanti ir negirdinti – galima sakyti, likimo sesė. Ši moteris jau buvo išsimokėtinai nusipirkusi kelis daiktus, tad bankas nesutiko finansuoti dar vieno jos pirkinio. Tada ji įkalbėjo Renatą, kad ji savo vardu įsigytų mobilaus ryšio telefoną su jau minėtu „auksiniu planu kurčnebyliams“, tačiau iš tikrųjų juo naudojasi Edita.

Iš pradžių tvarkingai apmokėjusi sąskaitas, pastaraisiais mėnesiais Edita to nebedaro, o jos draugę Renatą vis pasiekia priminimai apie skolą, kuri artėja prie 500 litų. Nepavykus gražiuoju išsiaiškinti su drauge, dabar jau reikėtų sakyt „buvusia“, Renata ir kreipėsi į LNK televizijos laidą „24 valandos“.

Laimei, Renatos anyta gerai moka gestų kalbą, tad ji galėjo vertėjauti buvusių draugių akistatoje. O pokalbio būta sudėtingo, netgi pasitaikė proga sužinoti, kaip gestų kalba laidos operatorių galima pavadinti „šėtonu“, o žurnalistę „paleistuve“.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder