Edita Daniūtė: "Jurijus Smoriginas yra Lietuvos liaudies stebuklas"

Edita Daniūtė: "Jurijus Smoriginas yra Lietuvos liaudies stebuklas"

Po dvejų metų pertraukos į klasikinių šokių pasaulį grįžusi Edita Daniūtė sėkmingai tęsia karjerą ir kartu su partneriu italu Mirko Gazoli jau yra laimėjusi Europos čempionų bei pasaulio vicečempionų titulus. Tačiau šiomis dienomis Lietuvoje žinomos šokėjos pavardė vis dažniau linksniuojama kalbant ne apie šokius, o apie niekaip nesibaigiančias peštynes su choreografu Jurijumi Smoriginu. "J. Smoriginas yra Lietuvos liaudies stebuklas. Jam Napoleono kompleksas auga ne dienom, o valandom", - kritikos J. Smoriginui negaili Edita Daniūtė.

Kodėl Edita Daniūtė taip nemėgsta Smorigino? Gal tai senos nuoskaudos? O gal – abipusė antipatija? Kas yra įvykę, kad, vos susitikę, jiedu kimba vienas kitam į gerkles net tiesioginiame eteryje? Griežta, reikli, atkakli ir užsispyrusi Edita neslepia: viešai įžeidinėjama ji neketina pasiduoti. Tačiau ir konkuruoti su Smoriginu šansų mažai.

"Žmogus turi būti ne visiškai pilno proto, kad konkuruotų ir bandytų pralenkti J. Smoriginą. Aš tikiuosi, kad Jurijus bent jau gerai uždirba. Nes jei neuždirba, tada aš nieko nesuprantu", - sakė Edita Daniūtė.

Antradienio vakarą 20.15 val. LNK gyvenimo būdo laidoje "Neišgalvoti gyvenimai" Edita Daniūtė žada ledinį kritikos dušą ne tik pačiam Smoriginui, bet ir tiems, kurie šokti mokosi ne pas profesionalus.

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder