Klaipėda - ant superfinalo slenksčio

Klaipėda - ant superfinalo slenksčio

Šį sekmadienį paaiškės, kuris miestas - Telšiai, Klaipėda ar Plungė - turės pasitraukti iš kovos, o kurie du susikaus didžiajame LNK laidos "Lietuvos supermiestas" finale. Kova bus itin komplikuota, nes pirmą kartą projekto istorijoje bus diskvalifikuota viena iš komandų. Be to, numatomas itin aršus žiūrovų balsavimas.

Šį sekmadienį, balandžio 19 d., 19.30 val. LNK transliuojamoje "Lietuvos supermiesto" laidoje išvysime tris projekto lyderius: Klaipėdos komandą su Giedriumi Savicku, Plungės komandą su Mantu Stonkumi ir Telšių komandą su Nerijumi Juška.

Atkakliai kovai ruošiasi didžiulė klaipėdiečių komanda su G. Savicku. Pasak Klaipėdos komandos prodiuserio Gintaro Bendžiaus, sekmadienį išvysime visų laikų garsiausių Klaipėdos muzikos grupių "Studija", "Bavarija", "Mango", "Pikaso" atlikėjus, Žilviną Žvagulį, Edgarą Lubį, Violetą ir Vilių Tarasovus. Jie muzikinei projekto užduočiai rengia populiariausių dainų popuri, kurį vainikuos pastaraisiais metais Klaipėdos himnu tapusi daina "Aš mažas".

Sporto rungčiai, anot prodiuserio, ruošiasi klaipėdiečiai, palaikomi krepšininko Eurelijaus Žukausko, o už savo miesto komandą sirgs per 50 politikos, verslo, kultūros, sporto lyderių.

"Klaipėdos komanda šiame projekte nuėjo toli, nes joje - daug įvairių sričių lyderių, nes turime finansinę verslininkų ir moralinę miestiečių paramą. Labai tikimės patekti į superfinalą. Klaipėda - tai vardas, kuris vienija visus, nepriklausomai nuo politinių pažiūrų ar įsitikinimų. Įrodykime tai", - ragino prodiuseris visus klaipėdiečius ir Klaipėdai prijaučiančiuosius palaikyti uostamiesčio komandą balsuojant už ją telefonu 8 700 44701.

Anot G. Bendžiaus, balsavimus lemia įvairūs faktoriai.

"Žaidimo taisyklės numato, jog iš vieno telefono numerio galima balsuoti ne daugiau nei 10 kartų, bet nedraudžia nusipirkti daugiau telefono kortelių ir tokiu būdu atiduoti daugiau balsų savo komandai", - gudrybes atskleidė prodiuseris.

Klaipėdos komanda prieš savaitę pagal balsavimus telefonu nusileido Plungei, o šį savaitgalį tikėtinas itin aršus įpykusių telšiškių balsavimas, nes komisija laidos filmavimo metu diskvalifikavo Žemaitijos sostinės atstovus. Griežtas sprendimas priimtas laikantis visų iš anksto komandoms pristatytų taisyklių. Telšių sirgaliai, atsakydami į komisijos verdiktą, verkdami ir skanduodami "Gėda" paliko "Lietuvos supermiesto" filmavimo aikštelę, žadėdami atkeršyti Telšių komandos palaikymo skambučiais.

Klaipėdos komandos "Supermieste" sirgalių štabas tradiciškai sekmadienį nuo 19.30 val. renkasi "Friedricho smuklėje".

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder