Klaipėdiečiai kyla į žūtbūtinę kovą

Klaipėdiečiai kyla į žūtbūtinę kovą

Jau šį sekmadienį projekte "Lietuvos supermiestas" trečią kartą pasirodys klaipėdiečių komanda. Šį sykį užvirs žūtbūtinė kova - laidoje iš projekto iškris viena mažiausiai balų surinkusio miesto komanda.

"Lietuvos supermiesto" laidoje dalyviai, kaip jau tapo įprasta, ir vėl dalyvaus trijose rungtyse.

Pirmojoje muzikinėje užduotyje klaipėdiečiams atstovaus komandos kapitonas nenuilstantis dainininkas Simonas Donskovas su savo paruošta daina.

Antrojoje rungtyje, kur miestų komandų lauks miesto talento konkursas, uostamiesčiui atstovaus ne tik Klaipėdoje, visoje Lietuvoje, bet ir už šalies ribų žinomas Regimantas Šilinskas - žymusis Lietuvos skrabalininkas. Pasak klaipėdiečių komandos prodiuserio Gintaro Bendžiaus, Klaipėda ir buvo tas miestas, kuriame R. Šilinskas pradėjo groti skrabalais, todėl šis žmogus puikiai tinka atstovauti uostamiesčiui. "Regimantas nepaliks abejingų. Ne tik skrabalai - unikalus instrumentas, bet ir atlikėjas - tikras profesionalas", - sakė G. Bendžius.

Sportinėje rungtyje komandų dalyviams teks susikauti virvės traukimo varžybose. G. Bendžius merkė akį ir priminė, jog Klaipėdos sportininkai dar nė karto nenuvylė, todėl žiūrovai gerų rezultatų gali tikėtis ir šįsyk. "Nereikia galvoti, jog viską gali nulemti tai, jog Marijampolė - galiūnų miestas", - šypsojosi prodiuseris.

Klaipėdos komanda, po sėkmingo internautų balsavimo prieš praėjusią laida, šią savaitę tikisi ne ką menkesnio palaikymo. Šį kartą internete kviečiama balsuoti už tai, kuris miestas labiausiai vertas tęsti kovą projekte. Pasak G. Bendžiaus, internetinio balsavimo metu gautas taškas visiškai gali nulemti tvirtą klaipėdiečių išsiveržimą į pirmąją vietą.

Uostamiesčio komanda taip pat laukia didžiulio miestelėnų ir kaimynų palaikymo jau šį sekmadienį, vasario 27 dieną, 19.30 val., kai LNK kanalu bus transliuojama trečioji laida su mūsų miesto atstovais. "Komandos nariai - muzikantai, sportininkai, kitokių talentų atstovai jau parodė, ką gali. Dabar metas paprastiems klaipėdiečiams pademonstruoti savo palaikymą", - ragino G. Bendžius.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder