"Kviečiu šokti" atidaryme - Editos Daniūtės, Rūtos Mikelkevičiūtės ir Andriaus Butkaus meilės trikampis

"Kviečiu šokti" atidaryme - Editos Daniūtės, Rūtos Mikelkevičiūtės ir Andriaus Butkaus meilės trikampis

Šiomis dienomis Birštono kurorte LNK laidos „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ vedėjai Rūta Mikelkevičiūtė ir Andrius Butkus su projekto komisijos pirmininke Edita Daniūte pluša užsidarę repeticijų salėje.

Talentingos trijulės tikslas – įspūdingas pasirodymas „Kviečiu šokti“ premjeroje, kuri bus transliuojama iš didžiausios šokių aikštelės Teatro arenoje šį sekmadienį 19 val. per LNK.

Rūta, Andrius ir Edita laidos dalyviams ir žiūrovams rengia staigmeną – specialų tango, kurio tema – meilės trikampis. Niekas iki šiol nėra matęs Andriaus, Editos ir Rūtos užmanymo. Šokis bus atskleistas tik sekmadienį, per premjerą.

Kaip su pasaulio sportinių šokių čempionais Andriumi Butkumi ir Edita Daniūte sekasi žurnalistei Rūtai Mikelkevičiūtei?

„Muštras, ką galiu pasakyti, - juokiasi Rūta. – Aš Andriaus ir Editos prašau atsiminti, kad nesu šokėja, tam tikruose taškuose nelaikau balanso ir galiu išvirsti“.

Trijulės šokyje – aistringa scena iš gyvenimo, meilės trikampis. „Mes su Andriumi įsimylėję žmonės, vienas kitą mylime, bet staiga atsiranda ji. Graži, puikios figūros, nuostabiai šokanti moteris. Ir ji jam parūpsta. O kaip ten toliau bus, neaišku. Juk Edita – labai valdinga moteris“, - apie būsimojo šokio idėją pasakojo Rūta Mikelkevičiūtė.

„Tango – vienas mylimiausių mano šokių, todėl šiam pasirodymui atiduosiu visą save, - sako Edita Daniūtė. – O Rūta šiame šokyje bus tikra karalienė. Ir bus labai ryški, nes ji šoks su raudona suknele. O aš šiandien laidos premjerai užsakiau pasiūti juodą suknelę“.

Tarp dviejų moterų besiblaškančiam Andriui Butkui ši situacija yra pažįstama iš gyvenimo. „O kaip ji baigsis čia, šokių „Kviečiu šokti“ aikštelėje, dar nežinome. Kiekvienas turime sumanymų ir tikimės, kad susipykę neišsivažinėsime iš Birštono į skirtingas puses. Šokis – tai aistra ir emocija, kas žino, kuo baigsis šis mūsų nuotykis“.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder