Lemiamus "Žvaigždžių duetus" laimėjo Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė

Lemiamus "Žvaigždžių duetus" laimėjo Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė

Aktorius Marius Jampolskis ir dainininkė Irūna Puzaraitė įrodė, kad jie yra geriausi iš visų „Žvaigždžių duetų“. Šeštajame populiariausio muzikinio šou sezone „Lemiama kova“ jie laimėjo auksinius mikrofonus, inkrustuotus rubinais, smaragdais ir safyrais.

Antroji vieta ir sidabriniai mikrofonai atiteko Renatai Voitechovskajai ir Deiviui, trečioji – Edmundui Štengeriui – Mundžiui ir Evelinai Sašenko.

Šįkart be mikrofonų liko ketvirtoji finalo pora – Giedrius Leškevičius ir Mia.

Finale žiūrovų ir komisijos nuomones beveik neišsiskyrė, tiesa, jeigu būtų lėmę tik žiūrovų balsai, Mia ir Giedrius būtų trečiojoje vietoje, o be mikrofonų būtų likę Mundis su Evelina.

Šeštajame „Žvaigždžių duetų“ sezone „Lemiama kova“ dalyvavo įvairių sezonų „Žvaigždžių duetų“ nugalėtojai. Iššūkį patyrusiems dalyviams metė ir „Duetų“ naujokai, bet, deja, nė vienas iš jų į finalą nepateko. Finalo pasiekti nepavyko antrųjų „Žvaigždžių duetų“ nugalėtojams Romui Bubneliui ir Aistei Pilvelytei. Užtat jame dalyvavo niekada „Duetų“ pirmosios vietos nelaimėję Mundis su Evelina.

Pirmuosius duetus, surengtus 2007 metais laimėjo Renata Voitechovskaja su Deiviu, antruosius – Romas Bubnelis su Aiste Pilvelyte, trečiuosius – Giedrius Leškevičius ir Mia, ketvirtuosius – Mariaus Jampolskio ir Irūnos Puzaraitės duetas, penktuosius – Merūnas Vitulskis ir Rūta Pentiokinaitė.

Per šešerius metus „Žvaigždžių duetus“ stebėjo daugiau nei trys milijonai Lietuvos žiūrovų.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder