Mundžio vaikystės draugas Radvilas Bubelis: "Vyras, pakėlęs ranką prieš moterį, yra silpnas"

Mundžio vaikystės draugas Radvilas Bubelis: "Vyras, pakėlęs ranką prieš moterį, yra silpnas"

"Gyvenime būna įvairių situacijų – neatsargiai mesti keli žodžiai poros santykiuose gali įplieksti karą. Jei mergina prieš mane pakelia ranką, pavyzdžiui, "įsega" antausį, aš tyliai iškenčiu ir išeinu. Visiems laikams. Nes vyras turi mokėti savo tiesą įrodyti ramiu tonu, antraip jis yra silpnas", – TV3 laidai "Gyvenimas yra gražus" savo išgyvenimus pasakojo verslininkas, kelių interneto svetainių savininkas ir siautulingų vakarėlių organizatorius Radvilas Bubelis. Išskirtinis interviu TV3 žiūrovų laukia jau šįvakar 20.30 val.

R. Bubelis – vienas seniausių verslininko ir dainininko, o dabar šeimyninės dramos skandalo centre atsidūrusio Edmundo Štengerio-Mundžio, draugų. Žinomi vyrai pažįsta vienas kitą nuo penkiolikos metų.

"Buvome vienoje kompanijoje. Mundis buvo tikra kompanijos siela. Kadangi jau buvo pradėjęs dainininko karjerą, visi eidavome į jo koncertus, linksmindavomės, palaikydavome draugą. Jau tuomet Mundis pasižymėjo kaip labai charizmatiška asmenybė. Jis tarsi medus traukdavo merginas", – prisimina Radvilas.

Deja, po kelerių metų jų draugystė nutrūko – Radvilas išvažiavo gyventi į Kauną, o netrukus ir už Atlanto.

"Pamenu, kai po ilgo laiko pirmą kartą su Mundžiu susitikome televizijos užkulisiuose, jis atrodė subrendęs, suvyriškėjęs. Pasakojo, kad aštuoniolika metų buvo ištikimas savo žmonai. Nors, kaip ten buvo iš tikrųjų, nežinau – su žvake nestovėjau", – gūžčioja pečiais verslininkas, kartu su E. Štengeriu linksminęsis ne viename vakarėlyje.

Su "Gyvenimas yra gražus" žurnalistais Radvilas buvo atviras: "Kai žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, neva Mundis sumušė savo žmoną Violetą, suskubau skambinti draugui sužinoti kas ir kaip."

Ką Mundis atskleidė savo vaikystės bičiuliui? Išskirtinis interviu – jau šįvakar 20.30 val. laidoje "Gyvenimas yra gražus" tik per TV3!

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder