Patruliuoti policijos pareigūnams padėjo vyriausioji Lietuvos ragana

Patruliuoti policijos pareigūnams padėjo vyriausioji Lietuvos ragana

Artėjant Naujiesiems metams policijos pareigūnai į savo gretas priėmė bene garsiausią Lietuvos raganą Viliją Lobačiuvienę tam, kad ji nežemiškomis savo galiomis ir burtais padėtų saugoti tvarką Lietuvoje. Trumpam policijos pareigūne tapusiai moteriai teko nelengva užduotis – į doros kelią atvesti mušeikas, keliančius rankas prieš savo niekuo dėtas žmonas ir net besivaikančius jas su kirviais!

"Esu kategoriškai prieš smurtą šeimoje! Tokie vyrai turi būti pamokyti!" – neabejoja TV3 laidos "Žvaigždė policininkas" herojė, tapusi dviejų šeimyninių konfliktų liudininke.

"Vyras smarkiai sumušė savo žmoną", – taip nuskambėjo pirmasis pareigūnų ekipažo iškvietimas. Kartu su V. Lobačiuviene ekipažui atvykus į įvykio vietą smurtaujantis vyras jau buvo užsirakinęs namuose. Tik išdaužę langą pareigūnai kartu su nukentėjusiąja pateko į vidų.

Ant žemės išmėtyti daiktai, telkšantis kraujas, purvas, netvarka ir vyras, vos prieš kelias minutes kumščiais talžęs savo žmoną, ramiausiai gulėjo lovoje, o butas priminė karo lauką. "Sujaukta aplinka sujaukia ir santykius! O tada ir tenka važiuoti gelbėti sudaužytų moterų", – mano policininke tapusi ragana.

Tiesa, smurtavusiam vyrui išvydus vyriausią Lietuvos raganą, visa agresija stebuklingai dingo: nuleidęs galvą jis pradėjo apgailestauti dėl savo veiksmų, dėkojo už naudingas policijos pareigūnų ir raganos pamokas, sutikdamas, kad konfliktus šeimoje išspręsti galima ir gražiai.

Vos pajudėjus iš pirmojo įvykio vietos, per policijos radiją vėl pasigirdo skubus iškvietimas: "Vyras žmoną vaikosi su kirviu". Šis smurtautojas policijos pareigūnams buvo gerai pažįstamas – jau ne pirmą kartą konfliktus su šeimos nariais yra sprendęs tokiu kraupiu būdu.

Kol įsismarkavusio vyriškio sūnus rašė pareiškimą dėl smurtaujančio tėvo išpuolio, V. Lobačiuvienė kaip įmanydama aiškinosi, kodėl griebiamasi štai tokio problemų sprendimo būdo.

Vyriausios Lietuvos raganos akistata su smurtaujančiais vyrais – ketvirtadienį laidoje "Žvaigždė policininkas" 20.30 val. per TV3.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder