Serialas "Be namų" atskleis dar nematytus aktorių veidus

Serialas "Be namų" atskleis dar nematytus aktorių veidus

Tarptautinę šeimos dieną - gegužės 15 d. - aktoriai ir TV3 žvaigždės susirinko Vilniuje prie Baltojo tilto pristatyti naują serialą "Be namų" ir paminėti šeimos šventę. Nuo gegužės 28-osios TV3 eteryje pasirodysiantis serialas pasakos apie vaikų globos namų auklėtinių likimo vingius.

Naujame seriale vaidins tokie aktoriai kaip Nijolė Narmontaitė, Vaiva Mainelytė, Šarūnas Banevičius, Dovilė Šilkaitytė, Karina Stungytė, Saulius Balandis, Andrius Bialobžeskis, Mindaugas Capas ir kiti. Pristatydama naują komandos darbą aktorė N.Narmontaitė įsijautė į savo personažą - griežtą vaikų namų auklėtoją - ir pademonstravo, kokią griežtą nuo šiol ją matys žiūrovai. Tiesa, pasibaigus mini scenai, artistė prisipažino, kad šią šeimos dieną nederėtų pyktis, o verčiau apkabinti savo artimuosius ir jų nepamiršti.

Po trumpo pristatymo visi aktoriai buvo pakviesti ant popieriaus skiautės užrašyti po svajonę, prikabinti ją prie balionėlio ir paleisti į dangų. Vėliau visa kompanija susirungė gatvės krepšinio turnyre.

Naujas lietuviškas serialas "Be namų" sukurtas pagal Daivos Vaitkevičiūtės bestselerį "Trise prieš mafiją". Serialas pasakos istoriją apie vaikų globos namų auklėtinių likimus, jų tarpusavio santykius ir draugystę. Krepšinio gerbėjai turėtų suklusti - seriale pasirodys ir Lietuvos krepšinio legenda Linas Kleiza.

Parengta pagal dienraščio "Respublika" priedą "TV publika"

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder