„4Roses“ narė Akvilė Matukaitė savo ranką ir širdį atidavė krepšininkui

„4Roses“ narė Akvilė Matukaitė savo ranką ir širdį atidavė krepšininkui

Pirmąjį liepos šeštadienį Šv. Jonų bažnyčioje ištekėjo „4Roses“ vokalistė Akvilė Matukaitė (26). Ji po penkerių metų draugystės žiedus sumainė su krepšininku Laimonu Kisieliumi (31). Po vestuvių priėmė vyro pavardę ir tapo Kisieliene. Kaip pati Akvilė juokauja, jie iki vestuvių spėjo jau gerai susipažinti. Šventės dieną poros pasveikinti susirinko gausus būrys bičiulių ir giminaičių bei kolegų.

Akvilė tvirtino, kad planuojant vestuves pusmečio nuo Laimono piršlybų buvo net kiek mažoka, mat didžiąją planavimo ir šventės organizavimo dalį tvarkė jie patys, abu gerai žinodami, ko nori. Tiesa, Akvilė džiaugėsi, kad jai yra tekę dalyvauti daugelyje vestuvių renginių ir juos vesti, tad buvo nesunku susivokti, kaip turi atrodyti tobulos jų su vyru vestuvės. „Kadangi pati esu mačiusi nemažai vestuvių, vedusi vestuvių renginius, tai su Laimiu puikiai žinojome, ko norime, ir daug ką planavome patys. Tiesą sakant, turime tikrai labai daug gerų draugų ir supratome, kad mažos jaukios šventės pasidaryti nepavyks. Norėjosi pasidžiaugti su visais, tad svečių sąrašas išsiplėtė beveik iki 75 asmenų, ir tortas išaugo iki trijų aukštų, mat vieno visiems nebūtų užtekę. Tačiau nusprendėme apsieiti be pulko pamergių ir pabrolių, piršlio ir nuotakos grobimo. Mūsų vestuvių šventėje liko tik man gražiausios tradicijos - jaunųjų pasitikimas su duona ir druska bei židinio perdavimas. Šokome savo pirmąjį vyro ir žmonos šokį“, - pasakojo Akvilė.

Akvilė tvirtina maniusi, kad niekuomet nebus viena tų nuotakų, kurios norės vestuvių metu vilkėti kelias skirtingas sukneles: „Ir vis dėlto išėjo taip, kad su viena apsieiti nepavyko“, - juokėsi dainininkė. Vestuvių dieną Akvilė džiaugėsi stilisto Kęsto Rimdžiaus kurta suknele - jų vizija dėl suknelės puikiai sutapo, tad šventės dieną nuotaka džiaugėsi išskirtine suknele, kuri buvo pasiūta taip, kad reikalui ar norui esant šiek tie transformuotųsi ir atrodytų kiek kitaip, o naktinei šventės daliai buvo sukurta visai kitokio stiliaus suknelė mados namuose MAS 924.

Kitą dieną po vestuvių jaunieji nieko nelaukę pakėlė sparnus kopinėti medaus į saulėtąją Graikiją, Kretos ir Santorinio salas. Ten pora planuoja praleisti apie 12 dienų: „Ilgiau pasprukti medaus mėnesio mums nepavyks, nes tiek mano, tiek Laimono darbų grafikai labai įtempti, bet manau, kad pasidžiaugti vienas kitu tikrai spėsime.“

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder