Aktorius T. Hanksas su žmona Rita oficialiai tapo Graikijos piliečiais

Aktorius T. Hanksas su žmona Rita oficialiai tapo Graikijos piliečiais

Žymusis JAV aktorius Tomas Hanksas ir jo žmona Rita Wilson oficialiai tapo Graikijos piliečiais, paskelbė šalies premjeras, informuoja BBC.

Graikijos premjeras Kyriakosas Mitsotakis sekmadienį įteikė porai graikiškus pasus ir socialiniame tinkle instagrame paskelbė bendrą nuotrauką, kurioje T. Hanksas ir R. Wilson pozuoja rankose laikydami naujuosius savo dokumentus.

T. Hanksas ir jo sutuoktinė turėjo jau gerokai anksčiau gauti graikiškus pasus, bet dėl koronaviruso pandemijos negalėjo jų pasiimti.

Aktorių su Graikija sieja keli dalykai. 1988 metais T. Hanksas perėjo į Graikų ortodoksų bažnyčią ir vedė graikų ir bulgarų kilmės R. Wilson, su kuria susilaukė dviejų sūnų. Aktorius, be kita ko, turi vasarnamį Graikijos Antiparoso saloje ir kasmet čia apsilanko.

„Graikija yra rojus. Keliavau po pasaulį, buvau pačiose gražiausiose pasaulio vietose, bet nė viena iš jų nepralenkia Graikijos. Žemė, dangus, vanduo, tai yra gerai sielai, tai gydanti vieta“, – kalbėdamas apie Graikiją teigė T. Hanksas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder