Džonio Depo žmonai pateikti kaltinimai dėl nelegalaus šunų įvežimo į šalį

Džonio Depo žmonai pateikti kaltinimai dėl nelegalaus šunų įvežimo į šalį

Aktoriaus Džonio Depo (Johnny Depp) žmonai 29-erių Amber Herd (Amber Heard) pateikti kaltinimai dėl nelegalaus šunų įvežimo į Australiją, praneša AP.

Ši istorija sulaukė daug dėmesio visame pasaulyje, kai Australijos žemės ūkio ministras Barnabis Džoisas (Barnaby Joyce) liepė šunis iš šalies išgabenti arba juos pagrasino užmigdyti.

Šią savaitę Dž. Depo žmona apkaltina nelegaliai į Australiją atvežusi savo šunis Pistol ir Boo bei pateikusi suklastotus dokumentus.

Už nelegalų šunų įvežimą gresia maksimali 10 metų laisvės atėmimo bausmė ir 75 tūkstančių dolerių bauda, o už suklastotus dokumentus - metai kalėjime ir 75 tūkstančių dolerių bauda.

A. Herd išduotas šaukimas rugsėjo 7 dieną pasirodyti teisme. Turint omeny nusikaltimo sunkumą, advokatai negalės teisme pasirodyti vietoj jos.

Žemės ūkio ministras B. Džoisas apkaltino Dž. Depą neteisėtai įsivežus du Jorkšyro terjerus į Australiją savo privačiu lėktuvu balandžio 21-ąją. Šioje šalyje aktorius filmuojasi penktojoje filmo "Karibų piratai" (Pirates of the Caribbean) dalyje. B. Džoisas pareiškė, kad taisyklės visiems yra vienodos ir žvaigždėms nebus daroma jokių nuolaidų.

Australijoje galioja griežtos karantino taisyklės, kuriomis siekiama užkirsti kelią ligų, tokių kaip pasiutligė, plitimui. Norint į Australiją įsivežti gyvūną, privalu gauti leidimą.

Praėjusį mėnesį pasirodžiusiame interviu A. Herd teigė nuo šiol dėl tam tikrų politikų su vyru stengsis kuo rečiau lankytis Australijoje.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder