Fanų klubas Kongui padovanojo gimtadienį

Fanų klubas Kongui padovanojo gimtadienį

Oficialus Kongo fanų klubas surengė gimtadienio vakarėlį savo mylimam džiazmenui Vytautui Grubliauskui.

Visi, norintys pasveikinti Kongą, buvo pakviesti į duris ką tik atvėrusį Friedricho bistro. Prie šventės mielai jungėsi ne tik kviestiniai svečiai, bet ir bistro lankytojai, netikėtai pakliuvę į gimtadienio vakarą ir panūdę pasveikinti džiazmeną bei ko nors jam palinkėti.

"Su buvusiais bendraklasiais klaipėdiečiais dažniausiai susitinkame per Pilies džiazo festivalį. Pagalvojome - o kaipgi mes atsidėkojame už šį renginį Kongui?" - apie gimtadienio idėjos užuomazgas pasakojo "Facebook" įsikūrusio fanų klubo pirmininkė studentė Bartautė Daiva Barišauskaitė.

Pats gimtadienio kaltininkas šventės pradžioje prisipažino net nežinąs, ką sumanė organizatorės.

"Turiu trimitą ir bandysiu neiškristi iš konteksto", - sakė jis, pridurdamas, jog ši fanų klubo surengta šventė jį maloniai nustebinusi.

Nė kiek ne mažiau V. Grubliauską pradžiugino draugų bei gerbėjų atneštos dovanos - gyvos kalėdinės eglutės. Dovanų sulaukė ir patys gerbėjai - Kongas su grupe mielai pagrojo ir padainavo susirinkusiesiems, o šventės organizatorės dalyviams už linkėjimus Kongui dalijo firminius marškinėlius su klubo atributika.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder