Geriausiam jūsų nakties miegui!

Geriausiam jūsų nakties miegui!

Ar žinote, kur žmogus praleidžia net trečdalį savo gyvenimo? Ogi - lovoje. Būtent tokią svarbią vietą mūsų gyvenime užima miegas. Be jo būtume nedarbingi, irzlūs, neturėtumėm jėgų jokiam užsiėmimui ir paprasčiausiai neišgyventume. Draugai, pažįstami, televizija ar internetas jums pažers gausybę patarimų, kaip užmigti ir išsimiegoti kuo geriau, tačiau kiekvienas žino - svarbiausia tai, ant ko mes miegame. Tik kokybiški, prie jūsų kūno prisitaikantys čiužiniai ir pagalvės suteiks jums puikų poilsį naktį.

Nuo tada, kai šieną čiužiniuose pakeitė kitos, modernesnės medžiagos, pasirinkimas vis labiau platėja. Čiužinių rinkoje galime rasti įvairiausių medžiagų čiužinių: poroloninių, lateksinių, kokoso pluošto ir t.t. Daugelį metų miegoję ant spyruoklinių čiužinių, mes sunkiai norime pakeisti miegojimo įpročius. Tačiau dėl savo savybių viena iš geriausių ir tinkamiausių puikiam miegui laikoma viskoelastinė medžiaga. Šiandien jums pristatome itin aukštos kokybės ir ilgaamžius viskoelastinės "Tempur" medžiagos miego gaminius. Šios medžiagos privalumus įrodo daugelis klinikinių studijų bei patenkintų klientų visame pasaulyje.

Sudėtinės puikaus miego dalys

Medžiaga jautri temperatūrai

"Tempur" medžiaga reaguoja į kūno temperatūrą. Ji suminkštėja veikiama kūno šilumos tose vietose (kur kūnas labiausiai liečiasi su medžiaga) ir tampa tvirtesnė vėsioje temperatūroje (ten, kur kūnas mažai liečiasi su medžiaga).

Viso kūno atrama

Ši medžiaga švelniai prisitaiko prie jūsų kūno kontūrų ir suteikia kaklui, nugarai, pečiams ir kojoms nuostabų komfortą ir tinkamą atramą. Taip kūnas ilsisi anatomiškai taisyklingoje padėtyje.

Mažiau vartymosi

Kūno svoris yra paskirstomas po visą gulimą paviršių, taip sumažinami spaudimo į kūną taškai ir praktiškai pašalinamas poreikis vartytis ar muistytis.

Geresnis miegas

"Tempur" čiužiniai neperduoda judesių ir taip apsaugo jus ir jūsų partnerį nuo miego trikdymo, nes nejaučiate vartymosi.

Kiekvieno miegas skirtingas

Geriausią miegą sukurs keturi žingsniai - čiužinio pasirinkimas, pagalvės išsirinkimas, lovos grotelių pasirinkimas ir lovos dizainas.

"Tempur" pritaikyti skirtingų miego įpročių žmonėms. Kadangi kiekvieno iš mūsų poreikis komfortui ir miegojimo įpročiai yra skirtingi, "Tempur" siūlo tris skirtingas čiužinių kolekcijas. Taip kiekvienas gali išsirinkti sau labiausiai tinkantį.

Mėgstantiems kietesnius čiužinius bei turintiems stuburo problemų siūlomi "Tempur Original" čiužiniai. "Tempur" medžiaga buvo sukurta NASA mokslinių tyrimų centre, kad sumažintų gravitacijos sukeliamą spaudimą astronautams pakilimo metu. Būtent dėl šių spaudimą į kūną mažinančių savybių "Tempur Original" čiužinys suteikia išskirtinį komfortą ir viso kūno atramą, tvirtesnio čiužinio pojūtį.

PUIKUS MIEGAS. "Tempur" garantuoja visas sudėtines puikaus miego dalis - temperatūrai jautrią medžiagą, viso kūno atramą, mažiau vartymosi ir geresnį miegą. 

Minkštesnį paviršių ir didesnį atsipalaidavimo pojūtį mėgstantiems žmonėms "Tempur" siūlo "Cloud" čiužinių kolekciją, kurioje suderintas minkštumas ir viskoelastinės medžiagos savybės, todėl ant šių čiužinių užmigsite it ant puraus debesies.

Įpratusiems prie spyruoklinių čiužinių ir tik ant jų įsivaizduojatiems tinkamą miegą tiks "Tempur Sensation". Ši čiužinių kolekcija suteikia įprastą mums spyruoklinių čiužinių jausmą ir nuostabų "Tempur" medžiagos komfortą bei kūno atramą. Visi čiužiniai šioje kolekcijoje turi ypatingai supjautos poliuterano putos pagrindą, kuris suteikia tradicinio čiužinio pojūtį.

Tinkama pagalvė - būtina kokybiškam miegui

Net ir puikiai parinktas, visus jūsų kūno linkius ir specifines savybes atitinkantis čiužinys negali garantuoti visiškai idealaus poilsio naktį, mat ne mažiau svarbus yra ir tinkamos pagalvės pasirinkimas.

"Tempur" siūlo net kelių rūšių pagalves, kurios idealiai tiks jūsų kūnui ir svoriui, o taip suteiks kaklo slanksteliams tinkamą atramą. Vieno dydžio pagalvė negali tikti visiems.

Pagalves galima rinktis tradicinės, mums įprastos formos ar specialiai išformuotas.

Specialiai išformuotos, anatomiškai taisyklingos formos (ortopedinės) pagalvės: "Tempur Original", "Tempur Millenium" - skirtos žmonėms, kenčiantiems skausmus kaklo zonoje.

Na o tradicinės formos, iš "Tempur" granulių pagamintos pagalvės - patogios ir minkštos, mėgstantiems miegoti įvairiose padėtyse.

"Tempur Ombracio" pagalvė tinka miegoti bet kurioje padėtyje, bet ypač tinka miegantiems ant pilvo.

Lova papuoš jūsų miegamąjį

Ypatingam komfortui "Tempur" suderino aukščiausios kokybės, patogaus naudojimo lovos groteles ir unikalių savybių "Tempur" čiužinius. Korio formos "Tempur Flex" grotelių dalių struktūra suteikia puikią ventiliaciją. Grotelės gali būti reguliuojamos arba stacionarios. Jos gali būti dedamos į lovos rėmą arba statytis ant kojelių. Vienu lengvu reguliuojamų grotelių paspaudimu, neįtempiant raumenų, pakelsite galvą, kūną arba kojas nejausdami jokio pasipriešinimo. Taip patogiau skaityti, žiūrėti televizorių arba tiesiog pakelti pavargusias kojas atsipalaidavimui.

"Tempur" taip pat siūlo ir didelį spektrą patrauklių lovų, kurios yra puikus estetinis sprendimas miegamojo interjere. Lovas galima rinktis iš įvairių spalvų ir stilių ir taip sukurti išskirtinį stilių jūsų kambaryje.

Koks turi būti čiužinys?

Bet kokiu atveju, įsigyjant čiužinį turėtumėte atkreipti dėmesį į tai, jog jis turi prisitaikyti prie jūsų kūno formų, svorio, ūgio bei teikti kūnui tinkamą atramą ir leisti ilsėtis būtent jums patogiausioje padėtyje. Būtent viskoelastinė medžiaga leidžia suderinti visas šias savybes, nes paskirsto svorį po visą gulimą paviršių, sumažina spaudimo į kūną taškus ir taip panaikina erzinantį poreikį nuolat vartytis.

Dar viena labai svarbi gero čiužinio savybė - geras miegas visiems lovoje esantiems asmenims. T.y. jei jūs naktį sugalvojate apsiversti, jūsų partneris neturi to pajausti. Ortopediniai "Tempur" čiužiniai pasiruošę apsaugoti jus ir jūsų lovos partnerį nuo miego trikdymo, mat viskoelastinė medžiaga formą keičia tik toje vietoje, kur padėtį keičiate jūs.

Viskoelastinės medžiagos čiužiniai puikiai tinka turintiems stuburo, kaklo problemų, įvairių traumų, išvaržų. Nors čiužinys ligos neišgydys, tačiau skausmas bent jau miego metu atslėgs ir organizmas pailsės geriau ir kokybiškiau. Dėl tos pačios priežasties tiek sau, tiek būsimam vaikeliui puikią miego atmosferą sukurs ir besilaukiančios moterys.

Beje, viskoelastinės medžiagos čiužiniai ypač tinka šeimoms, auginančioms mažamečius vaikus. Ne tik garantuosite vaikučiams sveiką miegą, bet ir būsite tikri, jog "Tempur" čiužiniai jums tarnaus daugelį metų (jiems suteikiama 15 metų garantija). Viskoelastinė medžiaga visiškai nespyruokliuoja, neleidžia pasijusti it ant batuto, todėl vaikai negalės ant tokio čiužinio šokinėti.

Svarbu ir higiena

"Tempur" čiužinius labai lengva ir paprasta prižiūrėti. Dėl "Tempur" medžiagos atminties čiužinys grįš į pradinę savo padėtį kiekvieną kartą. Dėl to čiužinys nereikalauja vartymo ar apsukimo. "Tempur" medžiaga yra hipoalerginė, kurios sudėtyje nėra jokių bendrai žinomų alergenų, o čiužinių užvalkalai yra impregnuoti antimikrobiniu skysčiu, kuris slopina mikroorganizmų augimą. Visi užvalkalai yra sertifikuoti ir atitinka "Oeko-Tex 100" standartus, tai reiškia, kad jie buvo patikrinti dėl kenksmingų medžiagų naudojimo. Dauguma užvalkalų gali būti lengvai nuimami ir skalbiami.

INTERJERAS. "Tempur" taip pat siūlo ir didelį spektrą patrauklių lovų, kurios yra puikus estetinis sprendimas miegamojo interjere.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder