K. Bryanto našlė dėkoja milijonams už užuojautą

K. Bryanto našlė dėkoja milijonams už užuojautą

Praėjus trims dienoms po tragiškos sraigtasparnio katastrofos, pareikalavusios iš viso devynių žmonių gyvybių, pirmą kartą viešai prabilo legendinio krepšininko Kobės Bryanto našlė. „Mano mergaitės ir aš norėtume padėkoti milijonams žmonių už paramą ir meilę šiuo siaubingu metu“, - trečiadienio vakarą instagrame rašė Vanessa Bryant.

Netikėtai praradusi savo vyrą – „puikų mūsų vaikų tėvą“ – ir „gražutę, mielą Gianną -švelnią, rūpestingą ir nuostabią dukterį“, ji yra „visiškai sugniuždyta“.

Keturių vaikų motina prie įrašo paskelbė ir šeimos nuotrauką. Kartu su K. Bryantu per sraigtasparnio katastrofą sekmadienį Pietų Kalifornijoje žuvo 13-metė jo duktė Gianna ir dar septyni žmonės. Buvęs krepšininkas dar augino 17-metę Nataliją, 7-metę Bianką ir praėjusį birželį gimusią Capri.

37-erių motina paprašė gerbti jos privačią sferą, kad ji galėtų suvokti šią „naują realybę“. Vanessa Bryant taip pa pareiškė užuojautą kitų per katastrofą žuvusiųjų artimiesiems.

Grupelė iš Johno Wayne‘o tarptautinio oro uosto skrido į krepšinio turnyrą Mambos sporto akademijoje, kai tvyrant rūkui sraigtasparnis kalvotoje vietovėje sudužo į šiaurės vakarus nuo Los Andželo. Žuvo visi jame buvę žmonės.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder