Kauno pareigūnai vaikų džiaugsmui virto kalėdų seneliais

Kauno pareigūnai vaikų džiaugsmui virto kalėdų seneliais

Rotušės aikštėje, šventiniu laikotarpiu tapusioje pagrindine kauniečių susibūrimo vieta, ketvirtadienį džiūgavo dienos centrą „Vaikų stotelė" lankantys berniukai ir mergaitės. Šventę, žinoma, - su dovanomis, prie auksinės kalėdų eglės jiems surengė Kauno apskrities policininkai. Penktadienį dovanų, kurių parūpino kauniečiai prokurorai, sulaukė Petrašiūnuose gyvenančių daugiavaikių šeimų atžalos.

Žinodami mažųjų norus, šiemet, kaip ir kasmet, policijos pareigūnai prieš didžiąsias metų šventes surinko maišus žaislų, dėlionių, atšvaitų, tad į aikštę atėjo ne tuščiomis. Rotušės aikštėje prie gražiosios Kauno miesto eglės vaikai rado ne tik policininkų, trumpam tapusių Kalėdų seneliais, paruoštas dovanas, bet ir Lietuvos policijos simbolį, vaikų bičiulį Amsį, kuris linkėjo vaikams saugių švenčių, dalijo atšvaitus.

Vaikai į aikštę atsinešė pačių pagamintus angelus, kuriuos dalijo praeiviams, kad išsipildytų ant angelo sparnų surašyti linkėjimai: laimės, meilės, džiaugsmingų Šv. Kalėdų ir Naujųjų Metų!

Beje, kaip teigė Kauno apskrities VPK atstovas Kęstutis Kasciukevičius, idėjai vienai dienai tapti Kalėdų seneliais mielai pritarė Kauno apygardos prokuratūros prokurorai. Todėl šį penktadienį didžiuliai maišai, pilni dovanų pasiekė Petrašiūnų mikrorajone gyvenančias daugiavaikes šeimas.

Prokuratūros darbuotojus į šventinę kelionę pas vaikus lydėjo Kauno apskrities policijos pareigūnai su Amsiumi. Vaikų džiaugsmas, pamačius svečius, o ypač - dovanas, liejosi per kraštus!

Prokurorė Liudmila Borisova, perdavusi dovanas vaikams, visiems linkėjo būti turtingiems gerumu, kad Šv. Kalėdos atneštų santarvę ir darną šeimoms, kad vaikai būtų saugūs, sveiki ir laimingi.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder