Keisčiausios pasaulyje paslaugos

Keisčiausios pasaulyje paslaugos

Miegas apsikabinus

Šiaip apsikabinimas laikomas žmonių draugystės ir meilės ženklu, tačiau moteris iš Penfieldo miesto (Niujorko valstija) jį pavertė verslu. 29 metų Jacqueline Samuel atidarė savo "Apsikabinimų kambarį" 2012 m. vasarą. Už 60 ir daugiau dolerių mokestį klientai gali pamiegoti apsikabinę su magistrantūros studente. Intymios paslaugos neteikiamos.

Sesija trunka pusantros valandos ir vyksta atskirame kambaryje. Tuo metu Jacqueline šeima ir draugai saugo namą nuo pernelyg įkyrių klientų.

Moka pinigus, kad gautų į marmūzę

Kaip ir daugelis iš mūsų, Maneeshas Sethis nuolat atsitraukia nuo tiesioginio darbo ir ganosi po interneto lankas. Nenuostabu, kad nuo to kenčia jo produktyvumas. Taigi žmogus rado problemos sprendimą: per amerikietiškąją interneto skelbimų lentą jis nusamdė žmogų, kuris užvožia jam per snukį kiekvieną kartą, kai tik jis atsitraukia nuo darbo.

Eksperimentas parodė, kad darbo produktyvumas padidėjo nuo 38 iki 98 proc.

Ausų valymas

Daugelis iš mūsų tikriausiai sumokėtų už tai, kad susigrąžintų tas laimingas akimirkas, kai ausytes išvalydavo mama... Tikriausiai todėl Japonijoje ir išpopuliarėjo ausų valymo salonai.

Pusnuogės namų tvarkytojos

Jeigu paprašėte žmonos sutvarkyti jūsų darbo kambarį ir gavote neigiamą atsakymą, pagalvokite apie tai, ar ne laikas persikraustyti į Teksasą. Kokie laimingi yra šios JAV valstijos Lubbocko miesto vyrai! Jie gali paskambinti į tarnybą "Tavo fantazijų tarnaitė" ir už 100 dol. valandai išsikviesti Melissą Borrett, kuri pernai vasarį atidarė kompaniją ir tvarko namus vienais apatiniais. Na, o jei sukrapštysite 150 dol., pas jus su šluotomis atvyks net dvi pusnuogės merginos.

Rašymas ranka

Pasinaudoję kompanijos "Epistly" paslaugomis, galite išsiųsti laišką, parašytą ranka, kam tik norite. Jeigu dar nesupratote, kompanija neužsiima laiškų pristatymu: ji pati rašo laiškus. Už jus. Jums tereikia įkelti savo tekstą ir adresą, ir gavėjas jį gaus parašytą ranka. Jūs galite tiesiog nurodyti gavėjo elektroninio pašto adresą, ir kompanija pati patikrins, ar galima rasti jo namų adresą. Jeigu ne - susisieks su gavėju elektroniniu paštu ir paklaus jo namų adreso. Naudodamiesi šios kompanijos paslaugomis, jūs galite išsiuntinėti asmeninius laiškus, parašytus ranka ir dar labai elegantiškai, negaišdamas laiko.

Bobučių nuoma

"Išsinuomok močiutę" (Rent-a-Grandma) - tai reali kompanija JAV, Teksaso ir Virdžinijos valstijose. Iš esmės ji linksmai ir šmaikščiai siūlo auklių paslaugas. Kompanija į darbą priima tik garbaus amžiaus moteris, kurios turi vaikų priežiūros patirties, ir "nuomoja" jas klientams kaip aukles bei namų šeimininkes.

Informacija apie nosies plaukus

Kai kurie žmonės gėdijasi pasakyti kitiems, kad jiems iš nosies kyšo plaukai. Kodėl? Niekas nežino. "Chololi" - elektroninė paslauga, informuojanti asmenį apie nepageidaujamus nosies plaukus. Kompanija reikiamam asmeniui išsiųs už jus anoniminį pranešimą, kad jam būtina pašalinti iš nosies kyšančius plaukus.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder