Kolumbietis įrašytas į Gineso rekordų knygą kaip mažiausias žmogus

Kolumbietis įrašytas į Gineso rekordų knygą kaip mažiausias žmogus

Kolumbietis Edvardas Ninas Hernandesas (Edward Nino Hernandez) įrašytas į Gineso (Guinness) rekordų knygą kaip mažiausias iš dabar gyvenančių žmonių. Jo ūgis - 70 centimetrų, o svoris - apie 10 kilogramų.

Ninas - vyriausias vaikas šeimoje. Pasak jo motinos, jis nustojo augti, kai jam buvo dveji metai. Gydytojai neįstengė nustatyti diagnozės. Ninas gimė 38 centimetrų ūgio ir tik 1,5 kilogramo svorio. Berniukas iki trejų metų buvo tiriamas Kolumbijos nacionaliniame universitete.

"Aš džiaugiuosi, kad esu unikalus", - pareiškė Ninas interviu naujienų agentūrai "The Associated Press".

Daugeliu atžvilgių jis yra paprastas 24 metų jaunuolis. Jis mėgsta šokti, svajoja įsigyti automobilį "Mersedes-Benz", nori pamatyti pasaulį ir susitikti su Džekiu Čanu (Jackie Chan), Silvesteriu Stalone (Sylvester Stallone) bei buvusiu Kolumbijos prezidentu Alvaru Uribe (Alvaro Uribe).

Ninas užsidirba pinigų, šokdamas prekybos centruose, o dabar filmuojasi juostoje, kurioje atlieka žemaūgio narkotikų prekeivio vaidmenį.

Ankstesnis rekordininkas ir mažiausias planetos gyventojas buvo kinas He Pingpingas (He Pingping), miręs kovo 13-ąją. Jis buvo tik 4 centimetrais aukštesnis už E. N. Hernandesą.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder