Kovo 8-osios proga influencerės apsinuogino: su mūsų diena!

Kovo 8-osios proga influencerės apsinuogino: su mūsų diena!

Moters dieną žinomos moterys švenčia įvairiai: vienos mėgaujasi vyrų dovanotomis gėlėmis, kitos skiria laiką ir rūpestį sau. Inga Stumbrienė, Gintarė Gurevičiūtė ir Solveiga Mykolaitytė kovo 8-ąją moteris sveikino pasidalijusios itin atviromis nuotraukomis.

Garsenybės sveikinimais pasidalijo socialiniuose tinkluose.

„Su Kovo 8-ąja! Žydėkite kaip gėlės. Spindėkite kaip žvaigždės. Švieskite kaip saulė. Ir būkite visada mylimos ir laimingos. Lai po kiekvienu Jūsų žingsniu skleidžiasi pavasario žiedai“, – instagrame rašė I. Stumbrienė ir pasidalijo nuotrauka, kurioje dėvi sijoną iš rožių žiedų.


Su Moters diena sekėjas sveikino ir G. Gurevičiūtė. „Su mūsų diena, mielosios! Būkim sveikos, laimingos ir visuomet besišypsančios!“ – rašė G. Gurevičiūtė ir pasidalijo itin atvira asmenuke.


Modelis S. Mykolaitytė apsinuoginusi nusifotografavo vonioje.

„Tik stiprios Moterys palaiko viena kitą. Be pavydo, pykčio, be intrigų. ⁣Tik stiprios moterys pataiso viena kitos karūną ir susikibusios už rankų žengia plačiu žingsniu savo sėkmės link kaip tikros gyvenimo karalienės!⁣

Aš gal ir pabūsiu kartais atsilikus šiandieniniame feminisčių pasaulyje, bet man patinka gauti iš vyro gėlių, patinka apsivilkti gėlėtą suknelę ir jaustis moteriškai, be jokių perdėtų analizių, o kas yra tas moteriškumas. ⁣

Jeigu nėra nė vieno vyro, kuris padovanotų jums gėlių, – dovanokit viena kitai! Su meile, su šypsena, su palaikymu! ⁣Su Moters diena!“ – instagrame rašė žinoma moteris.

 

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder