Labradoras Vokietijoje išteisintas dėl šeimininkės nužudymo

Labradoras Vokietijoje išteisintas dėl šeimininkės nužudymo

Labradorų veislės šuo Vokietijoje išteisintas dėl įtarimų nužudžius savo šeimininkę. Nusikaltimą įvykdė nužudytosios vyras, jis nuteistas aštuonerius metus kalėti. 44 metų Diuseldorfo gyventoja buvo rasta pasmaugta savo vonios kambaryje.

Po moters mirties advokatas galimu nusikaltėliu įvardijo jos keturkojį. Diuseldorfo teismas dabar labradorą išteisino. Tokių sužeidimų šuo padaryti negalėjo, antradienį nusprendė teismas. Esą nėra abejonių, kad moterį pasmaugė jos vyras. Kad moterį galėjo nužudyti labradoras, pareiškė 50-mečio našlio gynėjas, pareikalavęs jo klientą išteisinti.

Yra žinoma, kad labradorai kartais netyčia mirtinai užspaudžia savo naujagimius šunyčius, argumentavo advokatas. Todėl esą galėjo būti, kad 35 kg šuo užsmaugė bejėgią 44 metų šeimininkę. Vis dėlto teismo medicinos ekspertų išvados buvo kitokios: moteris pasmaugta iš abiejų pusių suspaudus gerklę.

Vyro kraujyje po 2010 metų lapkričio 11-ąją įvykdyto nusikaltimo rasta 3,4 promilės alkoholio. Esant tokiai būklei, jis esą nebūtinai veikė tyčia.

Nuteistasis prisiekinėjo esąs nekaltas ir tikino, kad jo taip pat girtutėlė žmona minėtą naktį vonios kambaryje nuo klozeto nuslydo ant grindų, tačiau jam nepavyko jos pakelti. Galiausiai vyras atnešę žmonai pagalvę ir antklodę ir nuėjo miegoti. Kad moteris negyva, jis pamatė tik kitos dienos popietę.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder