Lietuvai "Vaikų Eurovizijoje" atstovaus palangiškė

Lietuvai "Vaikų Eurovizijoje" atstovaus palangiškė

Lietuvos vėliavą į gruodį Jerevane vyksiančią "Vaikų Euroviziją" veš Paulina Skrabytė. Tai paaiškėjo nacionaliniame atrankos koncerte sekmadienio vakarą.

Dėl teisės atstovauti mūsų šaliai susirungė 11 pretendentų, gimtąja kalba atlikusių savo kūrybos dainą. Dėl televizijos žiūrovų ir komisijos simpatijų varžėsi vilniečiai Dominykas Kovaliovas, Dorotėja Kravčenkaitė, Laura Kastanauskaitė, Ieva Binevičiūtė ir Milita Daikerytė, grupė "Štai" ir Gabrielė Rybko iš Kauno, palangiškė Paulina Skrabytė, šiauliškis Bernardas Garbačiauskas ir Agnė Lukaševičiūtė bei Daumantas Bagdonavičius iš Elektrėnų, rašo lrt.lt.

"Vaikų Eurovizijoje" dalyvauja vaikai nuo 10 iki 15 metų su savo kūrybos daina, kuri turi būti atlikta tik gimtąja kalba. Autorius privalo dalyvauti pasirodyme. Scenoje daugiausiai gali pasirodyti 6 atlikėjai. Su dainos autoriumi gali bendradarbiauti profesionalas.

"Vaikų Eurovizija" vyks gruodžio 3 dieną Armėnijos sostinėje Jerevane. Lietuva savo atstovą į šį konkursą siunčia jau ketvirtąjį kartą.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder