Ne ten pasukusi bėgikė iš Kanados laimėjo maratoną

Ne ten pasukusi bėgikė iš Kanados laimėjo maratoną

Kanados Ontarijo provincijoje vykusio maratono dalyvė netikėtai jį laimėjo, nes supainiojo posūkius. Meredita Ficmoris (Meredith Fitzmaurice) ketino nubėgti tik pusę distancijos, tačiau pasuko ne į tą pusę ir pasiekė finišą. Apie tai praneša laikraštis "The Ottawa Citizen".

M. Ficmoris pasakojo ketinusi nubėgti tik apie 22 km ir taip pasiruošti Detroite vyksiančiam maratonui. Tačiau trasoje moteris užsimiršo, besiklausydama muzikos, sklindančios iš ausinių.

Kanadietė teigia, kad, prabėgusi lemtingąjį posūkį, suprato judanti ne į tą pusę, nes pastebėjo priekyje bėgančius devynis vyrus, o tai jai pasirodė keista. Moteris kreipėsi į organizacinį maratono komitetą ir bandė aiškintis, ką gi jai reikėtų daryti toliau. Ji pasiteiravo, ar būtų užskaityta visa įveikta trasa, jei ji registravosi tik pusės nuotolio bėgimui.

Galiausiai M. Ficmoris aplenkė savo konkurentus ir finišą pasiekė pirmoji. Ji įveikė 42 km 195 metrus per 3 val. 11 min. ir 48 sekundes. Toks rezultatas jai leido užskaityti kvalifikacinį bėgimą - ji tapo viena iš trijų moterų, sėkmingai susidorojusių su trasa.

Po maratono kanadietė prisipažino, kad supratusi savo klaidą nusprendė tiesiog bėgti toliau ir nesustoti. Ji pabrėžė, kad paskutiniai trasos kilometrai buvo patys sunkiausi, todėl ji išsigando, kad gali pritrūkti ryžto bėgti būsimąjį maratoną, kuriam ruošėsi. Ji taip pat šmaikštavo, kad, jeigu nuo pat pradžių būtų planavusi bėgti visą distanciją, taupytų jėgas ir ją įveiktų gerokai lėčiau.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder