Pasakyk man, ką valgai, aš pasakysiu, kas esi

Pasakyk man, ką valgai, aš pasakysiu, kas esi

Japonijos natūralios mitybos asociacijos ekspertas Noriko Kurijama išvedė formulę, kuri padės apie žmogų pasakyti viską, pagal tai, ką jis mėgsta valgyti.

Pagal tai, ekspertas išskyrė šešis pagrindinius žmonių tipus.

Pirmasis - žmonės, kuriems pagrindinis maistas - daržovės. Šie asmenys yra kupini energijos, jie aktyviai siekia karjeros aukštumų. Jie noriai mokosi, siekia teisingumo visose srityse - dažniausiai tokios pastangos nelieka neįvertintos. Kasdieniame gyvenime šie žmonės - ramūs ir taikūs, norintys tikros harmonijos santykiuose, daug dėmesio skiria sveikatai. Ekspertai įspėja, kad šio tipo žmonės turėtų pasisaugoti per didelio druskos vartojimo - tai gali sukelti skrandžio problemų bei galvos skausmus.

Žmonės, pirmenybę teikiantys vaisiams, dėmesingi ir jautrūs. Jie lengvai susiranda draugų. Dažniausia tai - meniškos prigimties atstovai, dėl karjeros nelipsiantys per kitų galvas, todėl kartais gali atrodyti, kad jiems viskas vis vien. Tokio tipo vyrai santykiuose su moterimis yra labai susivaržę.

Trečiasis tipas - tikrieji mėsėdžiai, neįsivaizduojantys nė dienos be mėsos. Šie žmonės pasižymi impulsyvumu. Jų gyvenimas lyg staigių pakilimų ir netikėtų nuopolių karuselė. Mėsėdžiai beveik visada pasiekia užsibrėžtų tikslų, tačiau dažnai patys savo elgesiu tą tikslą atitolina. Santykiuose jie nepastovūs, nelinkę girdėti kritikos. Dažnai tokie žmonės nepasižymi stipria sveikata, dažniausiai juos kamuoja virškinimo ir žarnyno problemos, taip pat sąnarių skausmai.

Ketvirtasis tipas - žuvies mėgėjai. Šie asmenys absoliutūs ramybės ir susitvardymo įsikūnijimai. Merginos, būtent už tokių vyrų reikia tekėti, nes jie niekada nepaves. Tačiau šie asmenys retai išsako savo nuomonę apie kitus arba apie santykius su jais. Atviru žmogumi žuvies mėgėjo irgi nepavadinsi.

Penktajam tipui priskiriami aštraus maisto mėgėjai. Tai labai temperamentingi žmonės, linkę į avantiūras ir nuotykius. Meilėje jie tikri monstrai - gerąja šio žodžio prasme. Tačiau aštrių patiekalų mėgėjai dažniausiai yra egoistai, net nesiruošiantys klausytis kokių nors prieštaravimų.

Šeštieji - riebių patiekalų mėgėjai. Nors dažnai jie turi viršsvorio, šių žmonių humoro jausmo galėtų pavydėti visi. Dažniausiai jie būna pakilios nuotaikos, šiems žmonėms sekasi darbe. Jie žavingi, todėl atsispirti šių žmonių kerams nėra lengva. Kaloringo maisto mėgėjai - labai atviri žmonės, vos susidraugavę galintis išlieti širdį ir atskleisti visas savo paslaptis.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder