Pasiektas dar vienas pokerio rekordas

Pasiektas dar vienas pokerio rekordas

Pastaruoju metu itin dažnai nuskamba naujienos apie vienokius ar kitokius pokerio rekordus. Dar vienas rekordas buvo pasiektas JAV.

„Delaware Park“ pokerio kambaryje įvyko pokerio turnyras pavadintas „Iron Man Poker Chalenge“. Pavadinimas šiam renginiui parinktas gana tiksliai, nes tiems, kurie dalyvavo šiame turnyre iš tiesų prireikė geležinės valios skelbia 15min.lt.

Įpirka į „Iron Man Poker Chalenge“ buvo 600 dolerių. 192 pokerio entuziastai pasiryžo dalyvauti turnyre, kurio išskirtinė taisyklė buvo ta, kad turnyras buvo žaidžiamas nuo pradžios iki galo be pertraukos, siekiant pamušti ilgiausiai pasaulyje vykusio pokerio turnyro rekordą. Vienintelė pauzė žaidime įvyko tuomet, kai turnyro organizatoriai keitė žetonų nominalus į aukštesnius, pakankamai pakilus privalomiesiems statymams.

Rekordo siekusiame turnyre užsiregistravę 192 žaidėjai suformavo 100 608 dolerių prizinį fondą, kurį pasidalino 18 stipriausių žaidimo dalyvių. Būsimojo turnyro laimėtojo laukė 27 160 dolerių prizas.

Turnyro organizatorių lūkesčiai pasiteisino ir po 36 valandų 34 minučių ir 41 sekundės paaiškėjo, kad ilgiausiai be pertraukos vykusio turnyro rekordas pasiektas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder