Penktadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Penktadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 07.50, leidžiasi 17.17. Dienos ilgumas – 09.27.

Šiandien – pirmoji Mėnulio jaunaties diena.

Saulė Vandenio ženkle.

**************

Protingos mintys:

„Auksas yra patikrinamas ugnimi; žmogus – auksu“ (Senovės kinų išmintis).

***************

Astrologinė prognozė vasario 12-ajai, penktadieniui

AVINAS. Šiandien nesiimkite sudėtingų darbų, nes jiems atlikti galite pristigti ir jėgų, ir kantrybės. Kaupkite energiją, lėšas bei žinias, siekite dvasinės ramybės. Neblogai seksis tokie užsiėmimai kaip socialinė, meninė, medicininė, farmacijos veikla.

JAUTIS. Būsite gana kilnūs ir dosnūs savo draugams. Svarbesni taps tarpusavio santykiai, norėsis flirtuoti, stebinti. Bet kuriuo atveju, kitiems darysite įdomaus žmogaus įspūdį, intriguosite.

DVYNIAI. Šiandien labai svarbu, kokį įspūdį padarysite darbdaviui, vadovybei. Jeigu pasistengsite, jums seksis vykdyti planą, susijusį su karjera, verslo perspektyvomis ar kt.

VĖŽYS. Gali būti, kad reikalų turėsite su gerais specialistais. Galbūt tarsitės dėl internetinio užsakymo, kelionės, projekto. Regis, seksis studijuoti, rengti publikacijas, rašyti.

LIŪTAS. Nepasitenkinimas esama padėtimi jus skatins imtis energingų priemonių. Regis, sėkmingai reguliuosite kitų žmonių pajamas, tarpininkausite, darysite teigiamą psichologinį poveikį ir pan.

MERGELĖ. Regis, šiltės santykiai su kolegomis, aplinkiniais, atsiras meilės pagundų. Visgi tie, kurie šiandien entuziastingai pritars, netrukus gali pradėti kalbėti kitaip, išsisukinėti.

SVARSTYKLĖS. Būsite darbštūs, noriai talkinsite kolegoms ir pažįstamiems bet kokioje veikloje. Tai leis pakeisti nuomonę apie jus tiems, kurie buvo priešiškai nusiteikę, jūsų nemėgo.

SKORPIONAS. Šiandien galite tikėtis daugiau džiaugsmo ir meilės, energijos ir kūrybinio polėkio, puikaus sutarimo su vaikais. Neblogai judės ir įprastiniai, ir nauji darbai, jeigu jų imatės.

ŠAULYS. Galite turėti piniginių ir buitinių rūpesčių, kuriuos išspręsite gana nesunkiai, jeigu pasitelksite į pagalbą artimus žmones. Tai ne tik palengvins naštą, bet ir sustiprins tarpusavio ryšį. Gera diena nekilnojamojo turto reikalams.

OŽIARAGIS. Nemažai bendrausite su pažįstamais žmonėmis, giminaičiais, draugais. Įsiklausykite į jų patarimus, perspėjimus ir mokykitės iš svetimų klaidų. Su geranoriškumu, meile, išmintimi galima daug ką pagerinti.

VANDENIS. Puiki diena ieškotis uždarbio šaltinio, planuoti veiklą, inicijuoti projektus, įsigyti reikalingą ilgalaikio naudojimo daiktą ir pan. Galite gauti žinią apie reikalus susijusius su artimais žmonėmis, turtiniais santykiais.

ŽUVYS. Ši diena žada daugiau gerų emocijų, nors dėl padidėjusio emocinio jautrumo būsite linkę nerimauti. Jeigu dirbsite ir bendrausite be įtampos, jums puikiai seksis.

Geros dienos!

Valentina Gudienė (ELTA)

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder