Sekmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Sekmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 07.14, leidžiasi 17.50. Dienos ilgumas – 10.36.

Šiandien – trečioji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Žuvų ženkle.

**************

Protingos mintys:

„Jūs niekada nepasieksite savo tikslo, jei sustosite mesti akmenį į kiekvieną lojantį šunį“ (V. Čerčilis).

************

Astrologinė prognozė vasario 28-ajai, sekmadieniui

AVINAS. Būsite nusiteikę kalbėti apie technines problemas, ūkinius reikalus. Galite susisiekti su asmeniu, iš kurio tikitės paramos. Šiandien atlikti darbai turėtų duoti gerų rezultatų.

JAUTIS. Šauni diena meilei, pramogoms, sportui bei užsiėmimams su vaikais, jų lavinimui. Su mylimu žmogumi galite aptarti santykių perspektyvas, kurti bendrus planus.

DVYNIAI. Stengsitės prisiderinti prie šeimos, partnerio, visuomenės keliamų reikalavimų bei susiklosčiusių aplinkybių. Galite ką nors nupirkti buičiai palengvinti.

VĖŽYS. Jums teks dažnai atsakinėti į telefono skambučius, žinutes ir pan. Regis, nardysite informacijos jūroje ir turbūt kiek per daug laiko išeikvosite nereikalingiems užsiėmimams. Verčiau ko nors naudingo pasimokykite.

LIŪTAS. Šiandien jums rūpės įvairūs pirkiniai, noriai dairysitės po prekybos centrus ir internetines parduotuves. Jeigu galėsite daugiau laiko praleisti namuose, mielai triūsite virtuvėje.

MERGELĖ. Palanku tvarkyti pinigų, turto reikalus, tartis ir derėtis dėl norimo pirkinio, nuomos sąlygų ir pan. Jeigu oro sąlygos leidžia, tai puikus metas sportui gryname ore, ilgiems pasivaikščiojimams su augintiniais.

SVARSTYKLĖS. Gandai, nuojautos gali tapti realybe. Galbūt negausite to, ko tikitės, arba nekaip jausitės. Pamąstykite apie permainas, veiklos perspektyvas, atidžiai klausykite, stebėkite, ką sako aplinkiniai.

SKORPIONAS. Nors vis dar netikite, kad reikalai keisis į gerą pusę, bet jau galimos tokios užuominos. Šiandien nevenkite bendrauti, smalsauti. Galite išgirsti intriguojamų paslapčių ir naujienų. Saugokitės infekcijų, apsinuodijimo.

ŠAULYS. Jums galvoje mintys suksis apie darbą, rimtas pareigas. Regis, planuosite, žymėsitės ateinančios savaitės dienotvarkę ir pan. Geras pasiruošimas išties atneš maudos.

OŽIARAGIS. Neatsisakykite sudalyvauti seminare, vykti į siūlomą kelionę, varžybas ar kitą dominantį renginį. Labiau pasikliaukite gyvenimo teikiamomis galimybėmis.

VANDENIS. Būsite linkę iš pagrindų apsitvarkyti. Jums gali pavykti pasiskolinti pinigų ar reikalingą objektą. Tikriausiai kils minčių, kaip panaudoti nebereikalingus daiktus.

ŽUVYS. Būsite nusiteikę kūrybai, meilei, sportui. Atskleidus abejones, lūkesčius, įvertinus savo bei kitų galimybes, jums gali pavykti pakreipti įvykius norima linkme.

Geros dienos!

Valentina Gudienė (ELTA)

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder